SNLR - Nieuwe profilering


Met trots presenteerd SNLR (zusterbedrijf van TriNed) de nieuwe huisstijl per 1 juni 2019.

De nieuwe snlr.nl website is per 5 juni live en zichtbaar, met in de eerste maand nog verdere aanscherping.


Missie:
"Wij zijn SNLR! Een provider voor internet, televisie en vaste telefonie via glasvezel.
Voornamelijk voor consumenten, maar ook voor bedrijven die behoefte hebben aan sneller internet. Vaak geloven onze klanten in de toekomst van glasvezel en vinden zij de wereld, de natuur en het klimaat belangrijke onderwerpen. SNLR is een groene provider, dit betekent dat wij graag iets terug willen doen voor het milieu. Apparaten in huis die stroom verbruiken en CO2 uitstoten voor het gebruik van onze diensten willen wij graag compenseren. Iedere klant van SNLR draagt automatisch bij aan een beter milieu.
Dat vinden wij belangrijk!"


De nieuwe visie:
SNLR moet hét glasvezelmerk worden voor een snelle en groene internetverbinding.
Dit moet het liefst op een volledig klimaat neutrale manier gerealiseerd worden.
Onze klanten dragen automatisch bij aan een beter milieu. Dit komt omdat SNLR voor iedere klant € 0,50 per maand van de abonnementskosten afdraagt aan groene initiatieven. We streven er naar om een gezonde groeiende organisatie te zijn waarbij service hoog in het vaandel staat. Dit bereiken we door gecontroleerd te groeien met een fijn team dat onze missie, visie en kernwaarden voorop stelt.


Met als kernwaarden:
Sneller, we gebruiken allemaal steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een supersnelle toekomst en daarom bieden wij standaard 1.000 Mbps internetsnelheid. Indien de toekomst hogere snelheden van ons verlangt groeien wij daar uiteraard in mee. The Sky is the limit!
Groener, wij vinden het belangrijk om lief te zijn voor onze planeet. Apparaten in huis verbruiken veel stroom en de productie ervan zorgt voor CO2 uitstoot, onder andere voor het gebruik van onze diensten. Voor in elk geval dat gedeelte nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen en daarom dragen wij voor iedere klant € 0,50 per maand van de abonnementskosten af aan groene initiatieven.
Glasvezel, de toekomst van ons internet is glasvezel. Daar zijn wij van overtuigd.
Alleen via glasvezel is de up- en downloadsnelheid gelijk, ben je zeker van een hoge constante kwaliteit, heb je geen last van storingen van buitenaf zoals weersinvloeden en wordt er veel minder warmte uitgestoten dan via de koper/kabel.