JK-ICT/Glasvezel - lokale partner


JK-ICT / JK-Glasvezel - Partner in Glasvezel campagne - thuis installatie ondersteunig

JKGlasvezel is partner bij de glasvezel campagne en is veel aanwezig op de info- en inschrijfavonden van Limburg Glasvezel. Ook komen ze op afspraak bij u langs, particulier of zakelijk om de thuissituatie te bekijken en u een onafhankelijk advies te kunnen geven.


Inschrijven bij JK!

Als reseller en technisch ondersteunend van/voor de providers kunt u zich ook via JK inschrijven bij één van de providers en dan telt u ook mee voor de 30%, mits u zich inschrijft voor 30 juni. U heeft dan ook van JK support! Dat kan hier:


Antwoorden op enkele vragen

 • Wat zijn de mediaboxen per provider en wat zijn de specs hiervan (voor de consument en voor de techneut)
  Het is erg moeilijk om hier iets op de schrijven gezien dat de providers werken met verschillende units. Ook verwacht ik dat dit nog wat verschuift voor dat we in het gebied zouden zijn.
  Voor alsnog werkt elke provider met de Amino Aria 7 Tweak Werkt met de M7 MP-201

 • En voor de App's?
  Elke provider die werkt met Canal Digitaal werkt natuurlijk met de eigen app, Trined heeft deze zelf en Multifiber ook.

 • Wat is er reeds aan te geven over de CI / CI+ / interactieve CI+ modules en Smart-TVs zelf? Ter vergelijking wat er nu is van https://www.ziggo.nl/televisie/mediaboxen/ci-plus/.
  De CI+ module kan gebruikt blijven worden bij enkel Trined, bij de overige zul je over moeten naar een mediabox dus over UTP.

 • Er wordt door ontwikkeld: welke providers zijn conservatief en welke lopen voorop met ontwikkelingen en delen daarvan met de of geselecteerde gebruikers?
  Dit loopt bij allemaal dus hier heb ik niet echt een oordeel in.

 • Bij welke providers is het mogelijk daarop zelf aan te passen / te ontwikkelen?
  Bij geen enkele partij is het mogelijk om zelf in het tv platform aanpassingen te maken.

 • Wat is jullie interesse op dit gebied?
  Ik ben van mening dat het bij elke provider lekker loopt, ik heb hierin geen voorkeur.

 • Hoe is dit in Gennep, LVC en andere omringende gebieden?
  Deze gebieden hebben we als campagne goed afgerond en zijn dus nu druk bezig met aanleggen en activeren. In LVC werken we ook met andere providers dus niet echt aan de orde voor Mook en Middelaar.

 • Wat wij als bedrijf doen en waar onze business ligt is voornamelijk zakelijk en dan een totaal oplossing, dus van verbinding tot aan de server tot werkplekken en Telefonie. Dus erg breed.
  Zoals bijvoorbeeld een camera systeem, waar we veel in doen voor particulier en of zakelijk.

  Als specialisatie hebben we ook nog de vakantie parken waar we graag mee in contact komen om de infrastructuur netjes aan te kunnen bieden m.b.t. de glasvezel.

..