Inkoopacties


Energie besparen is duurzaam, goed voor het klimaat én uw portemonnee. Er zijn allerlei dingen die u kunt doen om energie te besparen. Van eenvoudige en goedkope oplossingen als het plaatsen van tochtstrippen tot grote ingrijpende maatregelen, zoals zelf energie opwekken met zonnepanelen. 

Energie besparen is makkelijk als u weet waar u op moet letten. Maar dat blijkt nog best een klus. Waar en wanneer begint u en welke maatregelen zijn voor uw huis geschikt? En bij welke leverancier moet u zijn?

Keuzestress? Het Energiecafé help
Om het u makkelijker te maken een goede leverancier te vinden voor uw klus doet Energiecafé Mook en Middelaar alvast het voorwerk voor u. Wij vergelijken - het liefst lokale - partijen die energiebesparende maatregelen en verduurzaming van uw woning kunnen uitvoeren. We vragen offertes aan en kijken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op het moment van aanvraag. Wij werken hierbij samen met onafhankelijke deskundigen. Ook regelen we een aantrekkelijke actie voor u, waar het Energiecafé overigens geen financieel belang bij heeft. 

Wilt u eerst meer weten over hoe u energie bespaart of uw woning verduurzaamt? Vraag dan bij een van onze energiecoaches advies op maat, tijdens een inloopspreekuur of bezoek aan huis. 

Onze acties
Wij hebben verschillende acties voor u geselecteerd. Kijk wat bij u past, maak vrijblijvend een afspraak met de leverancier en doe mee! 

______________________________

Spouwmuur/vloer/dakisolatie: Duits Isolatie – actie geldig tot en met ***
Een goed geïsoleerd huis is de start voor een duurzaam en comfortabel huis. Voor het isoleren van spouwmuur, vloer en dak hebben wij gekozen voor Duits Isolatie uit Nijmegen. Lees HIER hoe u gebruik maakt van deze actie.

______________________________

Isolatieglas: RoRi Kozijnen – actie geldig tot en met 31-12-2021
Als u enkel of dubbel glas vervangt voor HR++ of triple glas blijft de warmte lekker binnen en woont u een stuk comfortabeler. Voor het isoleren van glas en kozijnen hebben wij gekozen voor RoRi Kozijnen uit Molenhoek. Lees HIER hoe u gebruik maakt van deze actie.

______________________________

Eenvoudig energie besparen: energievoucher te besteden bij Hubo Gennep – actie geldig tot en met 15 december 2021
Ook met eenvoudige en goedkope maatregelen kunt u energie en geld besparen. Met de energievoucher van Samen sterk voor DuurzaaMM krijgt u €50 korting op geselecteerde energiebesparende artikelen. Het Energiecafé heeft alvast Top45 van energiebesparendeartikelen.pdf voor u samengesteld. Lees HIER hoe u gebruik maakt van de energievoucher.


______________________________


Zonnepanelen: Solar2Led – actie geldig tot en met 31-12-2021
De zon is een schone energiebron die nooit opraakt. Met zonnepanelen of een zonneboiler wekt u uw eigen energie op. Een besparing op uw energiekosten die kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Voor de installatie van zonnepanelen hebben wij gekozen voor Solar2Led uit Nijmegen. Lees HIER hoe u gebruik maakt van deze actie.

……….

< Terug naar homepage Energiecafé.

Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? 
Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze energiecoaches advies aan huis, organiseren we bijeenkomsten over energiebesparing en regelen we aantrekkelijke inkoopacties. U kunt aan de slag om uw huis energiezuinig en duurzaam te maken: Doe mee!