Inkoopacties


Energie besparen is duurzaam, goed voor het klimaat én uw portemonnee. Er zijn allerlei dingen die u kunt doen om energie te besparen. Van eenvoudige en goedkope oplossingen als het plaatsen van tochtstrippen tot grote ingrijpende maatregelen, zoals zelf energie opwekken met zonnepanelen. 

Energie besparen is makkelijk als u weet waar u op moet letten. Maar dat blijkt nog best een klus. Waar en wanneer begint u en welke maatregelen zijn voor uw huis geschikt? En bij welke leverancier moet u zijn?

Keuzestress? Het Energiecafé helpt
Om het u makkelijker te maken een goede leverancier te vinden voor uw klus doet Energiecafé Mook en Middelaar alvast het voorwerk voor u. Wij vergelijken - het liefst lokale - partijen die energiebesparende maatregelen en verduurzaming van uw woning kunnen uitvoeren. We vragen offertes aan en kijken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op het moment van aanvraag. Wij werken hierbij samen met onafhankelijke deskundigen. Ook regelen we een aantrekkelijke actie voor u, waar het Energiecafé overigens geen financieel belang bij heeft. 

Wilt u eerst meer weten over hoe u energie bespaart of uw woning verduurzaamt? Vraag dan bij een van onze energiecoaches advies op maat, tijdens een inloopspreekuur of bezoek aan huis. 

Onze acties
Wij hebben verschillende acties voor u geselecteerd. Kijk wat bij u past, maak vrijblijvend een afspraak met de leverancier en doe mee!

______________________________

Warmtepompen - WeHeat en De Warmte

Met een warmtepomp kunt u uw gasverbruik met 70% of meer verlagen. U spaart hiermee niet alleen het klimaat, maar bespaart ook op uw energiekosten. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Om het u makkelijker te maken heeft Energiecafé Mook en Middelaar alvast voorwerk gedaan. We hebben 2 leveranciers voor u geselecteerd, namelijk DeWarmte en WeHeat.

Bovendien hebben we voor u een voordelige aanbieding geregeld. Lees HIER hoe u gebruik maakt van deze actie.


______________________________

Doorblaastest 
Met een zogeheten doorblaastest wordt er door een deuropening lucht in uw woning geblazen. Hiermee worden veel onverwachte kieren in uw huis opgespoord. Door deze kieren te dichten verlaagt u het warmteverlies aanzienlijk en bespaart u op uw energierekening.   

Het Energiecafé heeft specialistische apparatuur waarmee gecertificeerde metingen kunnen worden gedaan om luchtverlies door allerlei kieren in huis te bepalen. Lees HIER hoe u gebruik maakt van deze actie.

______________________________ 

Van luchtverwarming op gas naar een duurzamer alternatief
HIER vindt u de informatie zoals besproken op 7 mei 2024 bij het Energiecafé Mook en Middelaar.

______________________________


……….

< Naar de agenda van het Energiecafé.
< Terug naar homepage Energiecafé.

Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis? 
Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze energiecoaches advies aan huis, organiseren we bijeenkomsten over energiebesparing en regelen we aantrekkelijke inkoopacties. U kunt aan de slag om uw huis energiezuinig en duurzaam te maken: Doe mee!