Energiecoaches


Als u comfortabel wilt wonen in een energiezuinig en duurzame woning zijn er zijn allerlei maatregelen die u kunt nemen om energie te besparen. Gaat u voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Of begint u met eenvoudige keuzes, zoals plaatsen van tochtstrippen of uw oude vrieskast vervangen voor een zuinige variant? Om de juiste besparingskeuzes te kunnen maken is het devies: "Leer eerst uw huis kennen". 

Vraag het de energiecoach
De gemeente Mook en Middelaar is in 2020 een samenwerking gestart met Energiecafé Mook en Middelaar met de inzet van energiecoaches. Energiecoaches van het Energiecafé helpen u bij het leren kennen van uw huis. Leg uw persoonlijke energievraag eens voor aan onze energiecoaches tijdens een van de inloopspreekuren. In de agenda vindt u de data, locaties en tijden. 

Energiecoaches komen ook gratis bij u thuis kijken hoe en waar u nog meer kunt besparen. Of u nu aan het begin staat met het verduurzamen van uw woning of al verschillende energiebesparende oplossingen hebt toegepast. Na zo'n 400 woningbezoeken blijkt dat zij altijd weer mogelijkheden zien waar u zelf nog niet aan heeft gedacht.

Met kennis van zaken en onafhankelijk
Onze energiecoaches hebben allemaal een training gevolgd bij Hoom, de opleider voor energiecoaches. Met de kennis en kunde van onze energiecoaches wordt energiebesparing makkelijker en aantrekkelijker voor u. En als zij iets niet weten, kennen ze vast iemand in hun netwerk die u verder kan helpen. De energiecoaches zijn onafhankelijk.

Wilt u een afspraak maken met een van onze energiecoaches? Vul het aanvraagformulier in (dit formulier opent in een nieuw tabblad) of stuur een mail naar .

Onze energiecoaches
Maak kennis met de energiecoaches van het Energiecafé. 

 Tolé Hoep
 Rolf van der Kemp
 Jannes Marinus
 Stef Mientki
 Paul Otten
 Gert-Jan Pieterse
 Michaël van Roij
 Anneke Teepe
 Maarten Vierhout
 Erik Zuiderweg 

Meer achtergrond van de energiecoaches vindt u HIER.

Doe mee en word ook energiecoach
Wilt u zichzelf ontwikkelen en dorpsgenoten helpen met energie besparen en het verduurzamen van hun woning? Word dan energiecoach!
- Wat bieden we?
U krijgt gratis een training voor energiecoach. Daarbij leert u van alles over energiebesparing en communicatie. U maakt deel uit van een enthousiast team van medebewoners. U ontmoet nieuwe gezichten en vergroot uw sociale netwerk. Daarnaast is er een kleine vergoeding op uurbasis.
- Wat vragen we?
We vragen ongeveer 4 uur inzet per week. De precieze activiteiten worden in onderling overleg bepaald, maar bestaan veelal het bezoeken van bewoners bij hun thuis en hen adviseren en helpen met eenvoudige energiebesparende maatregelen.
- Interesse?
Stuur een e-mail naar . We nemen dan snel contact met u op.
……….
< Naar de agenda van het Energiecafé.
< Terug naar homepage Energiecafé.

Comfortabel wonen in een energiezuinig en duurzaam huis?
Energiecafé Mook en Middelaar helpt u met voorlichting op maat. Zo geven onze energiecoaches advies aan huis, organiseren we bijeenkomsten over energiebesparing en regelen we aantrekkelijke inkoopacties. U kunt aan de slag om uw huis energiezuinig en duurzaam te maken: Doe mee!