LOP / Lees- en OntmoetingPunt


Het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) is de ontmoetingsruimte van Dorpsraad Molenhoek. Een gezellige ruimte waar ook de bibliotheek is gehuisvest. Tijdens de reguliere openingstijden wordt iedereen welkom geheten door een van onze gastvrouwen of gastheren.

U kunt in het LOP terecht voor het lenen van een boek of een kopje koffie, thee of iets fris. Ook is het LOP afhaalpunt voor (gratis) afvalzakken voor luiers en incontinentiemateriaal.

  • Het LOP is te vinden in het winkelcentrum: Prinsenweg 3c, 6584 AZ Molenhoek Lb

Activiteiten
Regelmatig worden er in het LOP activiteiten georganiseerd voor Molenhoekers, (vaak) door Molenhoekers. Denk bijvoorbeeld aan discussieavonden, muziekuitvoeringen, lezingen en cursussen. Maar ook informatie- en inspraakavonden over zaken die spelen in Molenhoek en de openbare bestuursvergadering van de dorpsraad vinden plaats in het LOP. Ook is er altijd een expositie van een (amateur)kunstenaar.

  • Alle activiteiten die in het LOP plaatsvinden staan in onze agenda [klik HIER].
  • Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage in de kosten gevraagd of is er plek voor een beperkt aantal deelnemers. Alle informatie hierover is terug te vinden in de agenda, bij de activiteit zelf.

Vaste maandactiviteiten in het LOP
Tijdens de reguliere openingstijden zijn er vaste activiteiten waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Check altijd de agenda voor eventuele wijzigingen.

1e maandagBuurtsoep
3e maandagBingo
1e dinsdagCreatief met Dekien - knutselen
2e dinsdagDorpsraad bestuursvergadering - openbaar
2e en 4e dinsdag'Steekje los' - handwerken
3e vrijdagPiets Pubquiz
2e zaterdag'Wevende wieven' - weven
3e zaterdag'De makke schapen' - spinnen
laatste zaterdagDigicafé


Doe mee!
Dorpsraad Molenhoek omarmt goede ideeën en activiteiten die in het LOP kunnen plaatsvinden. Heeft of weet u een leuke activiteit of wilt u uw kunst exposeren? Neem contact met ons op: .

Tot gauw in het LOP!

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.