LOP / Lees- en OntmoetingPunt


!!! LET OP !!!

Op onze homepage staan de openingstijden en maatregelen die gelden voor een bezoek aan het LOP. 

Afhankelijk van komende adviezen van het kabinet zal de dorpsraad haar maatregelen aanpassen. Wij zullen u hierover op de hoogte houden via onze website, de nieuwsbrief en Facebook.

_________

Het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) is de ontmoetingsruimte van Dorpsraad Molenhoek. Een gezellige ruimte waar ook de bibliotheek is gehuisvest. Tijdens de reguliere openingstijden wordt iedereen welkom geheten door een van onze gastvrouwen of gastheren.

U kunt in het LOP terecht voor het lenen van een boek of een kopje koffie, thee of iets fris. 

  • Het LOP is te vinden in het winkelcentrum: Prinsenweg 3c, 6584 AZ Molenhoek Lb

Activiteiten
Regelmatig worden er in het LOP activiteiten georganiseerd voor Molenhoekers, (vaak) door Molenhoekers. Denk bijvoorbeeld aan discussieavonden, muziekuitvoeringen, lezingen en cursussen. Maar ook informatie- en inspraakavonden over zaken die spelen in Molenhoek en de openbare bestuursvergadering van de dorpsraad vinden plaats in het LOP. Ook is er altijd een expositie van een (amateur)kunstenaar.

  • Alle activiteiten die in het LOP plaatsvinden staan in onze agenda [klik HIER].
  • Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage in de kosten gevraagd of is er plek voor een beperkt aantal deelnemers. Alle informatie hierover is terug te vinden in de agenda, bij de activiteit zelf.

Vaste maandactiviteiten in het LOP
Tijdens de reguliere openingstijden zijn er vaste activiteiten waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Check altijd de agenda voor eventuele wijzigingen.

iedere maandagInloop bij voorzitter dorpsraad
1e maandagBuurtsoep
2e maandagBingo
2e dinsdagDorpsraad bestuursvergadering - openbaar
2 wks dinsdagSteekje los' - handwerken
3e donderdagSjoelen
3e vrijdagPiets Pubquiz
2e zaterdag'Wevende wieven' - weven
3e zaterdag'De makke schapen' - spinnen
laatste zaterdagDigicafé


Doe mee!
Dorpsraad Molenhoek omarmt goede ideeën en activiteiten die in het LOP kunnen plaatsvinden. Heeft of weet u een leuke activiteit of wilt u uw kunst exposeren? Neem contact met ons op: .

Tot gauw in het LOP!

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.