Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Samenredzaamheid is ons devies.

Dorpsraad Molenhoek bestaat uit inwoners van het dorp Molenhoek die zich enthousiast en op vrijwillige basis inzetten voor de leefbaarheid van hun dorp. Ze is een Stichting met als doel ´het in stand houden en bevorderen van de leefbaarheid in Molenhoek´.

Prinsenweg 3c, Molenhoek


info@dorpsraadmolenhoek.nl
dorpsraadmolenhoek.nl

maandag gesloten
dinsdag 14:00 - 17:00
woensdag gesloten
donderdag 14:00 - 17:00
vrijdag gesloten
zaterdag 10:00 - 13:00
zondag 14:00 - 17:00
En op andere tijden van activiteiten: zie de agenda

De Dorpsraad is gevarieerd samengesteld. De leden zijn niet gekozen. Het is dus geen vertegenwoordigend bestuursorgaan met achterbannen en verkiezingen. Daarvoor is bewust gekozen omdat een vertegenwoordigend orgaan ten koste gaat van onderlinge betrokkenheid, effectieve samenwerking, creativiteit en flexibiliteit.

Niettemin vindt de Dorpsraad die vertegenwoordiging een groot goed. Zij wil functioneren als de oren, ogen en neus van Molenhoek en optreden namens de bevolking. Daarom peilt zij regelmatig de mening en wensen van de inwoners. Zij doet veelvuldig een beroep op dorpsgenoten om persoonlijk, per e-mail of in bijeenkomsten hun ideeën en wensen te uiten.

De Dorpsraad vergadert maandelijks in het Lees- en Ontmoetingspunt. De vergaderingen zijn openbaar. Agenda en verslagen zijn te vinden op de website dorpsraadmolenhoek.nl.

Laatste berichten

'Maak de zin af'

'Maak de zin af'

Piet Roberts (Dorpsraad-Molenhoek / LOP) 23 maart 2019

‘Maak de volgende zin af’ Dit was de opdracht bij de expositie van Niek Nagengast in februari Naar aanleiding van de expositie van Niek Nagengast in februari werd een wedstrijd uitgeschreven om bij één...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Dorpsraad-Molenhoek / LOP »