Bibliotheek


In het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) is onze bibliotheek gehuisvest. Meer dan duizend boeken zijn hier gratis te leen. De werkgroep Bibliotheek zorgt voor een gevarieerd aanbod.

Tijdens de reguliere openingstijden van het LOP kunt u terecht om een boek uit te zoeken. Maar u kunt ook een puzzel lenen. En dat kost u niets! Wij kennen geen abonnement of registratie en vertrouwen erop dat u de boeken op tijd en in goed staat weer bij ons inlevert.

Onze boeken
We hebben al onze boeken geïnventariseerd. Alle titels die wij beschikbaar hebben, kunt u vinden in een van de volgende lijsten:
algemene boeken A t m Z jan 24.pdf
streekromans jan 24.pdf
jong volwassenen juli 23.pdf
basisschool jan 2024.pdf
peuters en kleuters juli 2023.pdf
engelstalig juli 23.pdf

Maandelijks nieuwe titels
Ieder maand komen er weer nieuwe titels bij om onze collectie actueel te houden. Het aanbod is zeer divers en varieert van themaboeken, streekromans, boeken voor jongvolwassenen tot peuterboeken. Er staan ook enkele Spaans- en Engelstalige boeken op de plank.

Een boek of puzzel lenen: de spelregels
Lenen is gratis en op basis van goed vertrouwen. Om dit in goede banen te leiden hebben we de volgende spelregels:

  • Leen maximaal 2 boeken en/of 1 legpuzzel. Laat de gekozen boeken of puzzel even zien aan de gastvrouw of gastheer van het LOP.
  • De uitleentermijn is maximaal 3 weken en de boeken of puzzel levert u weer in bij de gastvrouw of gastheer. (Dus niet zelf terugzetten in de kasten.)
  • Onze boeken en puzzels zijn voorzien van een sticker van het Lees- en OntmoetingsPunt en dus herkenbaar. Behandel de boeken en puzzels als uw eigen boek of puzzel en zorg dat deze tijdig worden teruggebracht.

Kom lezen en lenen!

  • Het LOP is te vinden in het winkelcentrum: Prinsenweg 3c, 6584 AZ Molenhoek Lb

Puzzel over? Graag! 
Heeft u nog een puzzel die u niet meer maakt, die compleet is en in goede staat? Als u deze kwijt wil houden we ons aanbevolen.
(Onze boekencollectie houden we actueel met maandelijks nieuwe titels. We nemen geen tweedehands boeken aan.)

Tot ziens in onze bieb!

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.