Contact


!!! LET OP !!!

Openingstijden voor ontmoeten en bieb; met of zonder QR-code check

 vaste tijden: ontmoeten bieb (uitleen*) QR-code check?
 ma: 10.30-12:00geslotenopenNEE
 di: 14:30-16:00openopenJA
 wo: 19:00-20:00geslotenopenNEE
 do: 14:30-16:00openopenJA
 za: 10:30-12:00openopenJA
 Activiteiten buiten de vaste openingstijdenJA

* Boeken/puzzels inleveren kan alle dagen zonder dat u hiervoor uw QR-code moet laten checken. Bij de ingang staat een bak waar u uw geleende materialen kunt achterlaten.

Afhankelijk van komende adviezen van het kabinet zal de dorpsraad haar maatregelen aanpassen. Wij zullen u hierover op de hoogte houden via onze website, de nieuwsbrief en Facebook.

_________

Reacties en ideeën? Graag!
Dorpsraad Molenhoek wil de oren en ogen van Molenhoek zijn en optreden namens de bevolking. Daarom peilt zij regelmatig de mening en wensen van de inwoners over hoe de leefbaarheid van Molenhoek verbeterd kan worden. Maar samen zien en horen we meer en we stellen uw reacties en ideeën dan ook zeer op prijs. 

Heeft u vragen, opmerkingen of goede ideeën voor de dorpsraad? ? Ieder maandagochtend kunt terecht in het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP), waar onze voorzitter u graag te woord staat. Per mail kunt u ons bereiken via:

Nieuwsbrief
Regelmatig versturen wij een digitale nieuwsbrief. Hierin brengen we u onder andere op de hoogte van zaken die spelen in Molenhoek op het gebied van leefbaarheid en activiteiten die plaatsvinden in het LOP. Wilt u niets missen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. [Klik HIER]

Adresgegevens
Dorpsraad Molenhoek is gevestigd op het adres van het LOP:
Dorpsraad Molenhoek
Winkelcentrum Molenhoek
Prinsenweg 3 c
6584 AZ Molenhoek Lb
__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.