MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe website Dorpsraad MolenhoekDorpsraad Molenhoek wil zoveel mogelijk mensen in Molenhoek bereiken, op een efficiĆ«nte en effectieve manier. Omdat de vorige website zeer arbeidsintensief was, heeft de dorpsraad besloten de overstap te maken naar het platform maasburen.nl, het digitale dorpsplein van de gemeente. 

Op het platform maasburen.nl hebben al vele organisaties en verenigingen een eigen pagina aangemaakt. Door gebruik te (gaan) maken van dit platform bereiken we samen meer mensen in onze gemeente.

Op de pagina van de dorpsraad vindt u berichten van en over de dorpsraad, de activiteiten die in het LOP plaatsvinden en algemene informatie over de dorpsraad, onze vrijwilligers, het LOP en de bibliotheek.

Zoals u van ons gewend bent, houden we u ook via de nieuwsbrief op de hoogte van berichten van de dorpsraad, activiteiten in het LOP en ander interessant nieuws. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen. [Klik HIER]
__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.