Over Cas

Dorp

Molenhoek

Buurt pluspunten

Vele groen, de natuur, rust en de vriendelijkheid van de bewoners in de buurt, naast de actieve ondernemers om samen iets nog mooiers te maken van onze gemeente.

Vrije tijd

Ondersteuning bij website ontwikkeling en hosting, zoals dit maasburen.nl, de dorpsraadmolenhoek.nl en wabpmolenhoek.nl, het Energeicafé Molenhoek, ambassadeur tbv glasvezel in onze gemeente en uitbreiden van internetshops met de blockchain techniek en het toepassen van de digitale munten.

Meer informatie

Dat er meer is als techniek alleen en dat ik dat steeds meer ontdek als buurtverbinder voor maasburen, de dorpsraad Molenhoek, de WABP-groepen, Nextdoor, het Energiecafé Molenhoek en ambassadeur voor glasvezel in onze gemeente. Ofwel: heeft u vragen? Stel ze gerust! Pluk de dag. Have a nice day!

Werk

Tot 2020 heb ik als sofware (back- en frontend) ontwikkelaar bij verschillende werkgevers in o.a. Eindhoven en Veenendaal gewerkt. Daarvoor was ik zelfstandig ondernemer en realiseerde o.a. boekingssystemen voor verhuur van partyboten en groepsaccommodaties / vergaderlocaties, GPS+GPS blackbox systemen voor voertuig trace&tracking op internet-online kaarten reeds voordat google-maps betond en een voorloper van de tablet om in een klein vliegtuig actuele weergegevens 'op je knie' tijdens de vlucht zichtbaar te te hebben. Toen het contract einde 2019 niet verlengt werd ben ik me gaan verdiepen in de crypto en blockchain technologie en 'wat is geld'. Vanaf begin dit jaar ben ik als ZZP-er actief onder de naam dAppIT als crypto-developer voor bedrijven die met o.a. NFT's en andere toepassingen van de blockchain aan de gang willen of reeds zijn. Voor info: