Over Cas

Buurt pluspunten
Vele groen, de natuur, rust en de vriendelijkheid van de bewoners in de buurt, naast de actieve ondernemers om samen iets nog mooiers te maken van onze gemeente.
Werk
Ik werkte als programmeur / ontwikkelaar aan sportveld en terrein LED verlichting bij AAA-LUX in Eindhoven. Sinds december 2017 werkte ik een jaar bij de RHA (Radboud Health Academy) van het Radboudumc in Nijmegen. Door budget problemen werd o.a. mijn contract niet verlengt, terwijl we (ze) net de software systemen opnieuw moesten gaan maken (verbaasd me niet als daar binnenkort weer een vacature is).. Nu pendel ik 2x per week naar Veenendaal om daar mee te bouwen aan camping & kampeer (etc) reserveersystemen (en meer), naast 2 dagen thuiswerk. Zo doen we ook wat aan het milieu ;). Als gedreven techneut zet ik me graag in op het gebied van embedded (IoT) hard- en software toepassingen, dan wel internet web-based applicaties (front- & backend) of advies / begeleiding van projecten en ontwikkel me ook steeds meer op het gebied van de blockchain!
Vrije tijd
Ondersteuning bij website ontwikkeling en hosting, zoals dit maasburen.nl, de dorpsraadmolenhoek.nl en wabpmolenhoek.nl, het Energeicafé Molenhoek, ambassadeur tbv glasvezel in onze gemeente en uitbreiden van internetshops met de blockchain techniek en het toepassen van de digitale munten.

Betrokken bij

Berichten van Cas