Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Cas Knook

Over Cas

Buurt pluspunten

Vele groen, de natuur, rust en de vriendelijkheid van de bewoners in de buurt, naast de actieve ondernemers om samen iets nog mooiers te maken van onze gemeente.

Werk

Ik werkte als programmeur / ontwikkelaar aan sportveld en terrein LED verlichting bij AAA-LUX in Eindhoven. Sinds december 2017 werkte ik een jaar bij de RHA (Radboud Health Academy) van het Radboudumc in Nijmegen. Door budget problemen werd o.a. mijn contract niet verlengt, terwijl we (ze) net de software systemen opnieuw moesten gaan maken (verbaasd me niet als daar binnenkort weer een vacature is).. Nu pendel ik 2x per week naar Veenendaal om daar mee te bouwen aan camping & kampeer (etc) reserveersystemen (en meer), naast 2 dagen thuiswerk. Zo doen we ook wat aan het milieu ;). Als gedreven techneut zet ik me graag in op het gebied van embedded (IoT) hard- en software toepassingen, dan wel internet web-based applicaties (front- & backend) of advies / begeleiding van projecten en ontwikkel me ook steeds meer op het gebied van de blockchain!

Vrije tijd

Ondersteuning bij website ontwikkeling en hosting, zoals dit maasburen.nl, de dorpsraadmolenhoek.nl en wabpmolenhoek.nl, het Energeicafé Molenhoek, ambassadeur tbv glasvezel in onze gemeente en uitbreiden van internetshops met de blockchain techniek en het toepassen van de digitale munten.

Meer informatie

Dat er meer is als techniek alleen en dat ik dat steeds meer ontdek als buurtverbinder voor maasburen, de dorpsraad Molenhoek, de WABP-groepen, Nextdoor, het Energiecafé Molenhoek en ambassadeur voor glasvezel in onze gemeente. Ofwel: heeft u vragen? Stel ze gerust! Pluk de dag. Have a nice day!