Een begrip!
Restaurant ’t Koeskeshuus in Plasmolen!
Al 45 jaar weten mensen uit Plasmolen en wijde omgeving de witte boerderij te vinden.
Sinds 2017 is Willem Hofs de nieuwe uitbater en gastheer. Daarbij krijgt hij steun van zijn moeder Antoinette. Die zwaaide, samen met haar man Wil jarenlang de scepter in dit gezellige restaurant.
Zij vertelt: “Zo leuk, gasten van weleer komen terug en het valt hen op dat er nieuwe gordijnen hangen! Ook veel nieuwe gasten. Mensen die lekker willen eten in een informele en ontspannen sfeer. Onze kaart is traditioneel Nederlands/Frans. Gasten kunnen nu ook een driegangenmenu samenstellen voor een speciale prijs. Daar is de afgelopen maand al veel gebruik van gemaakt.
Onze kok Hans Melsen is al sinds 1975 een baken in de keuken van ‘t Koeskeshuus en kookt met verse streekproducten. Bij ons als gastvrij entree altijd een vers broodje van bakker Arts uit Ottersum met twee sausjes en wij zijn gul met groeten, serveren vier garnituren bij het hoofdgerecht. Als gasten daar meer van willen is dat geen probleem en ook geen meerprijs.
‘k Ben hartstikke trots op Willem en zijn team. En zelf vind ik het ook weer leuk om in de bediening bij te springen, maar dat hoeft niet zo vaak, want in het weekend kunnen we rekenen op gastheer Jop Schoonwater uit Overasselt. Een enthousiaste jonge vent met hart voor horeca die er ook veel plezier in heeft om het onze gasten naar de zin te maken.”
Welkom in ’t Koeskeshuus! Reserveren gewenst. www.t-koeskeshuus.nl
Tekst is geplaatst in Het Gemeente Nieuws marat 2019.