Over Feline

Dorp

Buiten onze gemeente

Buurt pluspunten

Het leukste aan de gemeente Mook en Middelaar vind ik de diversiteit die de omgeving biedt. Ik vind het heerlijk om te wandelen over de Mookerheide of langs de Maas, maar kan het ook erg waarderen om een ijsje te gaan halen in één van de kernen. Zelf ben ik woonachtig in Nijmegen en voelt het in Mook en Middelaar als een fijne werkplek met erg veel rust.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met muziek bezig te zijn, te wandelen, te koken en te dansen. Op reis gaan naar plekken met mooie natuur en cultuur vind ik ook waanzinnig.

Meer informatie

Ik hoop in de tijd dat ik werkzaam mag zijn bij gemeente Mook en Middelaar als Adviseur Inwonerparticipatie fijn te mogen samenwerken met inwoners, en de gemeente voor hen (nóg) een stukje prettiger te maken.

Werk

Ik ben werkzaam als Adviseur Inwonerparticipatie voor de gemeente Mook en Middelaar. Dit betekent dat ik samen met inwoners en mijn collega's kijk op welke manieren we wat meer gezamenlijk kunnen optrekken en hoe we inwoners beter kunnen betrekken bij de plannen van de gemeente.