MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Zorg dat u erbij bent!
DE DORPSRAAD VAN MIDDELAAR EN PLASMOLEN NODIGT INWONERS EN BELANGSTELLENDEN UIT VOOR EEN SPECIALE, ONAFHANKELIJK GEORGANISEERDE LOB VAN GENNEP AVOND.

Nee Tegen De Vloedgolf steunt het initiatief van de Dorpsraad van Middelaar en Plasmolen om een open bijeenkomst te organiseren over het veelbesproken onderwerp Lob van Gennep.

De bedoeling van de avond is dat de inwoners van onze dorpen nu eens zelf het woord kunnen nemen om hun mening te geven en ook alle mogelijke vragen kunnen stellen over het project. Dit, zonder dat het centrale verhaal van partijen als Lob van Gennep, Stuurgroep of gemeenten centraal staat. De dorpsraad wil de eigen inwoners het woord laten voeren en zo de mogelijkheid geven te vertellen wat zij zelf belangrijk vinden.

Nee tegen De Vloedgolf ondersteunt dit initiatief en zal ook deelnemen aan de avond. Uitgenodigd zijn ook het Projectteam Lob van Gennep, de zogenaamde Techneutengroep uit Middelaar/Plasmolen, en we hopen ook dat de gemeente Mook en Middelaar er zal zijn om te zien en horen wat er speelt en leeft bij de eigen inwoners.


Alle inwoners en ook alle belangstellenden die niet in Plasmolen of Middelaar wonen zijn van harte welkom op woensdagavond 4 maart in de Koppel te Middelaar. Grote Zaal. Aanvang 20.00 uur

Graag tot dan! Nee Tegen De Vloedgolf, Hans Korsten, Bert JurgensBrowser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.