MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Koken met de BoswachterBeste redactie,

 

Uit de tuinen van Landgoed Mookerheide komen nu allerlei lekkere dingen. Daarom gaan we wat lekkers maken met de kids. Bedankt voor uw aandacht hier aan.

 

Koken met de boswachter van OERRR 

In de tuinen van Landgoed Mookerheide staan allemaal heerlijke groenten en fruit. Samen met de OERRR-boswachter van Natuurmonumenten ga je op zondag 21 juli kijken wat er allemaal groeit en bloeit en gaan jullie wat lekkers maken. 

 

Nog niet zo lang zijn de tuinen van Landgoed Mookerheide geopend. Vrijwilligers van Natuurmonumenten verbouwen er groenten en fruit. En dat is zo ontzettend lekker. Met de boswachter van OERRR maak je een tocht door de tuin om te ontdekken wat er allemaal groeit en bloeit. Daarna ga je met producten uit de tuin wat lekkers maken en uiteraard ook opeten. Heb jij kook-skills ga dan mee. En vooruit…je ouders koken ook leuk vinden mogen ze ook mee doen.

 

Praktische informatie
 Tijdens deze middag op 21 juli word je om 14.00 uur welkom geheten op het grasveld naast het jachtslot bij Lagom in Molenhoek. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga je op pad met de OERRR-boswachter. De middag duurt tot 16.00 uur. Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Wil je ook mee? Meld je dan aan via www.natuurmonumenten.nl/mookerheide. Deelname kost 4 euro per persoon. Niet-leden betalen 7 euro per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

 

///////////////////////////////////////////////

 

Met vriendelijke groet,

 

Ellen Luijks

Boswachter Communicatie En Beleven

66105 Noordoost-brabant En Rijk Van Nijmegen

 

Zevendalseweg 12a 

6586 AS Plasmolen

0246961884

0615028962

www.natuurmonumenten.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.