Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Kamermuziekconcert in Mook met BeNe Guitar Duo op 24 februariDe meesten van ons hebben weleens een gitaar in handen gehad en gedacht daarop te kunnen spelen. Velen is dat in meer of mindere mate gelukt. Slechts enkelen is het gegeven dat op professionele wijze te doen en daarvoor zelfs een opleiding aan een conservatorium met succes af te sluiten. Op zondag 24 februari hebben we in de kerk van Mook twee van hen die samen het BeNe Guitar Duo vormen en een echt klassiek gitaarconcert geven. Het BeNe Guitar Duo bestaat uit Lisa Denoo en Rolf van Meurs. Zij Belg, hij Nederlander. Zij vrouw, hij man. Elk gepassioneerd door gitaar. BeNe Guitar Duo is een jong en professioneel gitaarduo dat klassieke en minder klassieke muziek in een nieuw jasje brengt.

Het Duo brengt tijdens dat concert gitaarmuziek van diverse componisten, klassiek (bijv. Scarlatti, Rossini), iets minder klassiek (Albéniz, Tárrega) en modern klassiek (De Falla, Myers, Cardoso). Ook een nummer van Queen wordt ten gehore gebracht.

Het hele programma is te vinden op http://kamermuziekmookenmiddelaar.nl/zondag-24-februari-2019/.

Met het BeNe Guitar Duo hebben we voor het eerst klassieke gitaarmuziek in onze kamermuziekconcertenreeks. Aangezien klassieke gitaarmuziekconcerten niet zo vaak georganiseerd worden, is het een unieke kans om hiervan te genieten. 

Nog geen kaartje? Geen probleem. Ze zijn online aan te schaffen voor €17. Als u  hier klikt gaat dat zeer snel. In de kerk voorafgaand aan het concert kopen kan ook: €18. Jonger dan 18 jaar is het €9. Prijs is inclusief een consumptie in de pauze.

Voor dit concert hebben we voor jongeren tot 18 jaar een speciale aanbieding. Vijf van hen mogen gratis naar binnen, maar ze moeten wel eerst een mail sturen met vermelding van naam, leeftijd en waarom ze vinden dat ze daarvoor in aanmerking komen. Dit kan tot en met zaterdag 23 februari 20.00 uur. Aansluitend krijgen ze te horen of ze tot de gelukkigen behoren of niet. St.kamermuziekmookenmiddelaar@gmail.com

Plaats: kerk H. Antonius Abt, Kerkstraat 1 te Mook. Aanvang: 20.00 uur

Mocht u het concert van 27 januari  met het Duo Ebano nog eens willen beluisteren, klik dan hier,  een opname van L1-klassiek.

Een voorproefje van BeNe Guitar Duo? Klik hier