Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis Fittest en Beweegmarkt - zaterdag 6 aprilGratis Fittest en Beweegmarkt - zaterdag 6 april

Wil jij weten hoe fit je bent en kennis maken met alle activiteiten omtrent sport, bewegen en gezondheid in de Gemeente Mook en Middelaar? Laat jezelf gratis testen en/of bezoek de Beweegmarkt op zaterdag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur in het WOZOCO in Mook.


Fittest

MOVE, Beweegcollectief Mook en Middelaar en het Lierdal Sportcenter organiseren een Fittest voor inwoners vanaf 50 jaar. Het doel is om met 10 testjes een indruk te geven hoe je gezondheid op dat moment ervoor staat. De test duurt een uur en je ontvangt, indien gewenst, advies van een beweegdeskundige. Hierna loop je gezellig over de beweegmarkt en geniet je na met een kopje koffie.


Beweegmarkt

Op de beweegmarkt ontdek je wat er in de gemeente Mook en Middelaar te doen is op het gebied van gezondheid, sport en bewegen. Er zijn diverse demonstraties van onder andere dansgroepen, je kan een gehoortest ondergaan of je inschrijven voor proeflessen bij diverse aanbieders.


Meedoen aan de Fittest?

Schrijf je in via www.movemookenmiddelaar.nl onder het kopje Fittest. Ben je minder handig op het internet? Pak de telefoon en bel de Beweegcoach senioren, Marian Schijf op 06 13260571 of mail naar marian@inbewegingsport.nl.


 MOVE

 MOVE organiseert en faciliteert verschillende cultuur-, sport- en beweeg stimuleringsprojecten in samenwerking met lokale partners. Wij maken slimme verbindingen met het onderwijs, kinderopvang, welzijn, buurt en zorg en zetten zo cultuur, sport en beweging in als doel en middel om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. www.movemookenmiddelaar.nl