Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Glasvezelcampagne startBeste inwoner(s) van de gemeente Mook & Middelaar,

Jaarlijks groeit het internetgebruik met ruim 40%. De huidige koperen netwerken kunnen die groei nauwelijks aan. Daarom hebben we iets nieuws nodig: Glasvezel. Grote delen van Nederland zijn al aangesloten op glasvezel en ook in de gemeente Mook & Middelaar hebben we het nodig.

Klaar voor de toekomst. 

Met glasvezel kunt u namelijk onbeperkt supersnel internetten, super-HD TV kijken, radio luisteren en goedkoop telefoneren. Sneller internet is nodig voor digitale (mantel-)zorg, onderwijs, werk en ontspanning. Glasvezel heeft een betere kwaliteit en is vaak goedkoper. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst.

Limburg glasvezel

Voor de grote commerciële partijen is de gemeente Mook & Middelaar niet winstgevend genoeg. De huizen liggen te verspreid wat de aanleg duur maakt. Daarom heeft Limburg glasvezel het opgepakt. We willen, samen met de inwoners, een 100% dekkend glasvezelnetwerk in de gemeente Mook & Middelaar realiseren. Glasvezel voor iedereen: dus voor de kernen, bedrijventerreinen en het buitengebied.

Uitnodiging

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze informatieavond. Tijdens de presentatie hoort u waarom glasvezel zo belangrijk is en waarvoor we ambassadeurs zoeken. Wilt u helpen onze plannen uit te rollen?

Kom naar één van onze informatieavonden.

• Middelaar 5 februari 2019 19.30 - 20.30u Mfc De Koppel, Dorpsstraat 45

• Molenhoek 7 februari 2019 19.30 - 20.30u De Wieken, Esdoornlaan 5

• Mook 13 februari 2019 19.30 - 20.30u ‘t Môks café, Groesbeekseweg 3

• Plasmolen 15 februari 2019 19.30 - 20.30u De Plasmolense hof, Rijksweg 203

Mis het niet want voor de leefbaarheid en economie van de gemeente Mook & Middelaar is een goede internetverbinding voor iedereen van levensbelang.

Paul Kempen

info: www.limburgglasvezel.nl/ambassadeur

Deel dit bericht!

Reacties

Cas Knook
6 februari 2019

Ik onderzoek graag de 3in1 mogelijkheden van de glasvezel abonnementen versus 'de kabel'. Wie wil me daarbij helpen?

Als er mensen zijn die online via de (oude) telefoonlijntjes zijn, dan kunnen we die mogelijkheden ook meenemen...

Klik op mijn profiel om direct contact met me op te nemen.