Ingredienten: een zalmzij van 1200 gram, 1 bakje champignons, 1 kg aardappelen, 1 bakje roomkaas, halve vuilniszak vol nieuw Zeelandse spinazie van de Bisselt, zwarte bonensaus, sesam olie, 2 theelepels sambal, worchestershire saus, citroensap, olijfolie, zout en peper
Bereiding: Schil de aardappelen, snij ze in dikke schijven en kook ze met zeezout. Daarna ga je ze bakken op hoog vuur tot ze bruin zijn en dat zet je het vuur laag. Haal de nieuw Zeelandse spinazie van het land bij Marion en Herbert, was alles, haal de blaadjes van de stelen. Snij de champignons. Doe eerst de champignons in de wok en bak deze 5 minuten op hoog vuur. Marineer de zalm met citroensap, olijfolie, zout en peper. Doe olijfolie in de pan en bak de zalm 5 minuten op de huid en 3 minuten op de andere kant. Het donker rose moet weg zijn dan is het klaar. Niet langer bakken want dan wordt het droog. Voeg toe bij de champignons in de wok: de zwarte bonensaus, sesamolie, 2 theelepels sambal, worchestershire saus en zout . Dan de spinazie erbij 3 minuten op hoog vuur . Het moet knapperig blijven.
Eet smakelijk! Het was heerlijk!