Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

1ste Nieuwjaarsduik in Plasmolen, een nieuwe traditie is geboren!1steDushi Nieuwjaarsduik 2019, een nieuwe traditie is geboren!

We hadden er geen idee van, wat we konden verwachten. Er waren een paar aanmeldingen. Daarop hadden wij onze bediening afgestemd. Rond half twaalf leek dat nog een juiste beslissing…  Maar toen kwamen ze! Jong en oud en overal vandaan! Niet alleen ‘uit de buurt’ ook van verder weg. Die hadden via Facebook onze uitnodiging gezien. Zo gaaf! Maar we werden er wel door verrast. Onze bediening was afgestemd op het aantal aanmelders. Daardoor moesten sommige gasten wat langer op bediening wachten. Daarvoor onze excuses. Maar desondanks was het een feestje!

Er kwam ook een verslaggever en een fotograaf van de Gelderlander. Zo leuk! De andere dag stond onze 1ste Nieuwjaarsduik op de voorpagina van de editie Rijk van Nijmegen. Die foto lijsten we in! Daar zijn we trots op en blij mee.


Volgend jaar stellen wij weer ons Dushi 2.0-strand en onze ruimte ter beschikking. Mooi om te zien dat zoveel mensen er plezier aan beleefden. Beetje spannend, gillen, rillen van de kou en daarna de voldoening en gezellig napraten. Het werd een leuke happening. Dat was ook te danken aan de vrolijke klanken van De Everlanders uit Middelaar. Die zijn er volgend jaar ook weer bij! U ook?

Onze Nieuwjaarsduik voor 2020 staat al op de website vermeld: www.strandpaviljoendushi.nl/evenementen. Daarop kunt u zich al aanmelden, wanneer u mee wenst te doen!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,


Team Dushi 2.0

Pastoorsdijk 11 a

6586 AZ Plasmolen


024-6756822


Like ons op facebook en volg ons op Instagram!