MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Zaterdag 7 September Open Dag bij Decorama, Glas- & Graveeratelier te MaldenDecorama, Glas & Graveeratelier  geeft “Geheim van de Smid” prijs!

Tijdens de Open Dag, op  Zaterdag 7 september van 10:00 - 16:00 uur

MALDEN – Wil jij graag weten hoe o.a. glas in lood, een glazen naambord, graveringen in glas of monument gemaakt worden? Decorama, gevestigd op de De Hoge Brug 24-A in Malden geeft het Geheim van de Smid prijs, tijdens de Open Dag op zaterdag 7 september. 

Sterker nog; je mag ook zélf aan de slag!

Deze dag is er een speciale gast, Irma van Irmadammekes, bekend van haar tekeningen.  

Decorama is sinds 1998 gespecialiseerd in het bewerken van spiegel en glas en het graveren van verschillende materialen. Ze beheersen hele oude ambachtelijke technieken zoals bijvoorbeeld glas in lood, schulpen, ijsbloemen maken op glas. Daarnaast hebben ze een groot professioneel machinepark waaronder een glasboor, glaszaag, en een glasoven waarmee je gekleurd glas kunt samensmelten tot schaal of vaas. Vele soorten en kleuren glas zijn leverbaar en Op Maat maken.

Uniek in deze regiois de rechtlijnige glasslijpmachine waarmee je randen kunt slijpen en polijsten. Alles kun je tijdens deze dag komen bekijken en zelf proberen. Tevens worden workshops gegeven in glasfusen van o.a. 'n raamhanger, glassieraden maken d.m.v. HotPot en zandstralen. Onze speciale gast Irma van Irmadammekes legt deze dag uit hoe haar tekeningen op keramiek gemaakt worden. Ze geeft 2 workshops deze dag waar je aan deel kunt nemen. Voor kinderen zijn er leuke gratis workshops en natuurlijk zal er een hapje en een drankje klaar staan. Wil je deze dag deelnemen aan een van de workshops? Meer informatie vind je op www.decorama.nl Decorama Glas & Graveeratelier, De Hoge Brug 24 A in Malden. Tel: 024 6758758

Route:

Als je op de Broekkant (Tuinwereld) rijdt, rijd je De Hoge Brug in tussen de garagebedrijven van Derks en Piet Verbrugge, hierna de 2e straat rechtsaf (Poetscentrale) en rijd je met de bocht mee. Je vindt Decorama gelijk na de bocht aan de linkerzijde.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.