MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Netwerkdag voor muziekdocentenMuziekdocenten zijn tegenwoordig vaak noodgedwongen ZZP-er omdat veel muziekscholen zijn wegbezuinigd. Dit heeft als gevolg dat ze alles zelf moet regelen: leerlingen werven, administratie bijhouden, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen enz.
Hilde Desmet en Nicole Schmaloer willen muziekdocenten met elkaar in contact brengen en elkaar laten inspireren. Hoeveel goede ideeën zwerven er wel niet rond? Wie heeft er al lang een oplossing voor een probleem waar een andere docent mee worstelt? Hoe weet je dat jouw muzieklessen kwalitatief goed zijn? Waar haal je informatie vandaan?
 Hiervoor wordt een netwerkdag georganiseerd. Met elkaar in verbinding komen, uitwisselen van ideeën, knelpunten oplossen, enthousiasme delen, samen musiceren en nieuwe inzichten verkrijgen.

Kom ook op zondag 30 juni naar de basisschool De Grote Lier in Molenhoek. De ochtend is speciaal voor dwarsfluitdocenten, de middag staat open voor alle muziekdocenten.
De kosten zijn €15,00 voor de hele dag of €10,00 voor een halve dag.
 Voor meer informatie en aanmelden (voor 20 juni) kun je terecht bij:

Hilde Desmet: (024-3568498)
Nicole Schmaloer: (0570-514655)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.