MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Hoe denken ouderen over wonen in Molenhoek, nu en later?Al enkele jaren gaan toevallige gesprekken op straat vaak over Molenhoek en de wens daar te blijven wonen. Mooi dat mensen zo verknocht zijn aan Molenhoek en hun oude dag hier willen slijten. De realiteit is echter dat de mogelijkheden hiervoor beperkt zijn voor wie nu een ‘te’ groot huis heeft en kleiner wenst te gaan wonen.

Wij vinden het belangrijk dat er aandacht komt voor de woonbehoeften van ouderen. We willen graag gezamenlijk met u in gesprek om uw woonbehoeften en ideeën te inventariseren, zodat we dit bij de gemeente onder de aandacht kunnen brengen.

  • Hoort u ook bij de mensen die graag in Molenhoek willen blijven wonen als u ouder wordt?
  • Wat is er volgens u nodig om dat mogelijk te maken?
  • Wonen, hoort daar ook ook zorg bij in de toekomst?
  • Is Molenhoek daar klaar voor?

Deze en andere vragen komen aan bod in een avond van Dorpsraad Molenhoek voor ouderen.

AFGELAST - Bijeenkomst
Op woensdag 18 maart organiseert Dorpsraad Molenhoek, onder leiding van Jacqueline Konings een avond waarin we dit op de kaart zetten. U bent om 19.30 uur welkom (inloop vanaf 19.15 uur) in het Lees- en OntmoetingsPunt om mee te praten.

Wij rekenen op u, en neem uw buren mee!

Deze activiteit vindt u ook terug in onze agenda.

__________

< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.