Beste inwoners van de gemeente Mook en Middelaar,
April jl. zijn wij gestart. Dushi werd Dushi 2.0. En toen begon die warme lange zomer van 2018. Wat een vuurdoop hebben we gehad! Onze eerste zomer als ondernemers in Plasmolen gaan wij niet snel vergeten. Zonnig, druk, leuk en Ibiza. Lange dagen gemaakt en veel geleerd. We maakten naast nieuwe ervaringen ook kennis met veel nieuwe mensen. Met vakantiegangers, dagrecreanten en met inwoners van de Gemeente Mook en Middelaar.
Goede herinneringen bewaren we aan de koffiemorgen met onze buren, inwoners van Middelaar en Plasmolen. Dat was gezellig. We hebben afgesproken: ‘Volgend jaar trakteren we weer!’ De datum staat al vast. De eerste zondagmorgen in september. Verschillende van die buren zijn daarna teruggekomen voor een lekkere koffie, lunch of strandpaviljoendiner.
Voor ons was alles nieuw. Ook de streek. Wat een mooie! Onze locatie ook. Onze gasten genieten ervan. Wij zelf ook. Herfst verandert nu alles van kleur. Prachtig. We zijn benieuwd naar wat de winter ons brengt. ‘Recreatiegebied de Mookerplas, dat is met een pak sneeuw ook zo’n mooi plaatje’, vertelde een gast ons. ‘Hier lijkt het altijd vakantie.’ We laten ons verrassen. Als het kouder wordt hebben we natuurlijke warme chocolademelk met slagroom.
In de wintermaanden zijn onze openingstijden gewijzigd.
Vanaf 29 oktober zijn wij geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Naast onze a la carte mogelijkheden kunt u dan ook een dagspecialiteit kiezen voor een speciale prijs. Reserveren gewenst. 024-6756822.
- Donderdag: Spareribs eten à EUR 17,95. Wilt u nog een portie? Dat mag hoor!
- Vrijdag: Flammkuchen avond vanaf EUR 12,95
- Zaterdag: Ook bijzonder! Vierde persoon gratis hoofdgerecht!
- Zondag: 3-Gangendiner à EUR 19,95 (toeslag op mixed grill en biefstuk).
Natuurlijk zijn wij voor groepen, bruiloften, partijen en feesten voor jong en oud, zowel privé als zakelijk, alle dagen van de week geopend. Welkom.
Hartelijke groet,
Ook namens Marc Meerman (links op de foto) en Richard Simons, de uitbaters,
Bianca Zwaans, bedrijfsleider/gastvrouw
