Details

Donderdag 24 november 2022 tussen 19:30 en 22:00
Afgelopen
Groesbeekseweg 106, Mook

AED-vrijwilliger worden? Meld je aan!

De Stichting AED Mook en Molenhoek wil Mook, Molenhoek en de Bisselt hartveilig maken. Dit is volledig afhankelijk van de bereidheid van onze inwoners om zich in te zetten als vrijwilliger, die opgeroepen kunnen worden om te reanimeren. Het is de vrijwilliger die na een oproep veelal als eerste bij het slachtoffer aanwezig is en met reanimatie kan beginnen.

Onze stichting zoekt nieuwe vrijwilligers. Om binnen het netwerk van de stichting als vrijwilliger uw inzet te kunnen verlenen, dient u te beschikken over een diploma reanimeren met een AED. Het gaat om een vrijwillig systeem en u verleent hulp als u daartoe in staat bent. Indien persoonlijke omstandigheden het niet toelaten om hulp te verlenen dan reageert u niet op een oproep. Bij iedere 112 melding roept HartslagNu 30 personen op.

Iedere inwoner uit de kernen Mook of Molenhoek en de Bisselt kan vrijwilliger worden. Ook u!  In een korte cursus reanimeren met AED bediening - door professionele en gecertificeerde opleiders - wordt u opgeleid. De opleiding is kosteloos. 

Voor de cursus op 24 november van 19.30 -22.00 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Meld je aan, je kunt van LEVENSBELANG zijn. 

Bel voor info: 06-33861855

www.aedmookenmolenhoek.nl/contact

E-mail:    

Website:  www.aedmookenmolenhoek.nl

Waar
Molenhoek, Mook

Over de organisator

Lee Tonnaer
Lee heeft nog niets over zichzelf geschreven.