MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Winnaars fotowedstrijd!

  • 1 reactie

Afgelopen zomer schreven we een fotowedstrijd uit om nieuwe kopfoto's te krijgen voor MaasBuren.nl. We kregen een aantal mooie foto's binnen! Ondertussen zijn de prijzen uitgereikt.

Jeroen Hoogakker die naast zijn werk, fotografie als hobby heeft, ontving een mooi pakket van boer Spierings van Landwinkel de Mookerheide. Jeroen heeft sinds zijn komst naar Plasmolen, al veel mooie foto's gemaakt van onze buurt!

Drie inwoners ontvingen een ijsbon van Clevers:

Ook buurtgenoot René Woolschot maakt prachtige foto's! Op bezoek bij René ontdekten we dat hij ook heel mooi schildert, getuige zijn schilderij op de foto. Nog meer foto's bekijken van René kan op zijn eigen site of tijdens de expositie van de fotoclub in Beugen op 18, 189 of 20 oktober in MFC het Kruispunt aan het Kerkplein 6 in Beugen. 

Ivan Smits maakte een leuke picknick foto op de Mookerheide. Hij is bezig met een brevet voor deltavlieger te halen en maakt ook mooie luchtfoto's!

Joy Nieuwenhuys maakt niet alleen mooie foto's van de buurt, maar is op meerdere fronten creatief actief. Haar foto namen we bij een erg mooie, door haar geschilderde versie van 't Puttertje. 

Alle buurtgenoten en sponsors hartelijk dank! 

Wil je alle foto's op MaasBuren bekijken? Dat kan hier. 


Deel dit bericht!

Reacties

Jeroen Hoogakker
4 oktober 2019

Merci, Merci, Merci voor het mooie Landwinkelpakket, inmiddels vaste klant daar, bijzonder goed!!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.