Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Schrijverij Gerie van der Land-Zijderveld
1 januari 2019

Weekblad Hét Gemeente Nieuws

Weekblad Hét Gemeente Nieuws. https://groesbeek.gemeentenieuwsonline.nl

Hét Gemeente Nieuws wordt sinds kort ook bezorgd in de gemeente Mook en Middelaar.

Vanmorgen gesproken met mevrouw Monique Kuster, medewerker binnendienst van Hét Gemeente Nieuws: Zo hier en daar hapert de bezorging nog even. Dat heeft de aandacht van de uitgever en komt vast snel goed.

Mook en Middelaar valt onder de editie Berg en Dal. Verspreidingsgebied Gemeenten Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen. Hét Gemeente Nieuws Is ook online te lezen. https://groesbeek.gemeentenieuwsonline.nl En kopij van verenigingen en instanties wordt op prijs gesteld. Daarvoor gelden de volgende regels:

Tekst en foto uitsluitend aan te leveren via de website. Kiezen voor Balkje Berg en Dal.

Hun concept is maximaal 250 woorden (1625 tekens) + foto. Er is geen plaats voor grotere artikelen. Kleinere stukjes kan wel.

Kopij aanleveren op dinsdag voor vijf uur.

Als er een data wordt genoemd, dan met het aanleveren van de kopij er rekening mee houden dat de krant op zaterdag en zondag wordt bezorgd.

Gemeente Nieuws heeft geen redacteuren in dienst.

Leuk om vast te vermelden dat vanaf 2 januari ook de actie 40 dagen zonder alcohol  www.ikpas.nl daarin aandacht krijgt. 


Deel dit bericht!

Reacties

Nico van Kessel
19 december 2018

Dat de bezorging hier en daar hapert is duidelijk. Bij is ie nog nooit bezorgd. Ik klaag elke week in de hoop dat de bezorging verbeterd wordt. Ligt niet aan de uitgever maar aan de bezorger.

Gerie van der Land-Zijderveld
3 januari 2019

Op de Muldershofweg wordt Hét gemeente Nieuws ook nog niet bezorgd. Is lastig om bezorgegers te vinden. Heb het ook gemeld. Blijven doen Nico! En wie weet izijn er wel mensen die wekelijks een stukje 'wijk'willen bezorgen?

Gerie van der Land-Zijderveld
3 januari 2019

groesbeek.gemeentenieuwsonline.nl/klacht Het verzoek van mevrouw Kuster is om bezorgklachten te blijven melden.