Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Stichting Huys te Moock
5 januari 2019

Vacature Secretaris en/of Webbeheerder stichting Huys te Moock

Omdat de huidige secretaris in april 2019 zijn functie gaat beëindigen, is het bestuur van Stichting Huys te Moock op zoek naar een nieuwe Secretaris en/of Webbeheerder (vrijwilliger), vanaf april 2019.

De Stichting Huys te Moock is opgericht in 2014 en heeft als doel het in de herinnering terugbrengen van de lokale geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog in en rond Mook en Middelaar (Noord Limburg), met speciale aandacht voor de slag op de Mookerheide in april 1574. Alle informatie en gegevens over deze stichting zijn te vinden op www.huystemoock.nl.

Alternatieve taakverdeling:

Bovengenoemde taken kunnen ook verdeeld worden over twee personen, d.w.z.:

  • Secretaris(bestuurslid): Alle secretariële taken
  • Websitebeheerder: beheer van de website en de Facebook pagina.

De secretaris zal deel uitmaken van het bestuur van de Stichting. De functie van websitebeheerder mag naar keuze worden ingevuld als bestuurslid of buiten het bestuur.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met dhr. Theo van Brunschot, voorzitter van de Stichting Huys te Moock (tel.nr. 024 6963669), ).

Voor meer informatie zie  website http://www.huystemoock.nl/nl/

Ons 5-jarenplan en Realisatieplan 2019 zijn per mail op te vragen, om een goede indruk te krijgen van wat we al gedaan hebben en hoe wij werken.

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!