MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

TOP!

  • 1 reactie

“Ik ga iets leuks doen. Niet bij de pakken neerzitten. Ik ga mijn werkgebied uitbreiden! ‘k Heb er goed over nagedacht. En ik ben graag buiten. Ik word hulp in de tuin!” 

Pris van Bergen uit Plasmolen lacht vrolijk. “En ik kan voor de potten en bloembakken zorgen tijdens vakanties. En in geval van calamiteiten kan ik ook voor huisdieren zorgen of met de hond uitgaan.” Haar eigen Guus springt speels om haar heen. 

“Goed plan?”

“Goed plan, Pris. Top!”

"Jazeker, TOP!"

Er zijn hier in deze omgeving zoveel mensen met een grote tuin, de meesten kunnen wel wat hulp gebruiken. En honden zijn er ook genoeg. Ze heeft er zin in. Wil het liefste vandaag al beginnen. We maken een tekst voor op de buurtApp en daar krijgt ze meteen aardige reacties op. 

Voor Facebook maken we onderstaande  tekst.

“En zet je die dan ook op Maasburen?”

Met alle plezier Pris. Veel plezier en succes!

 

Mijn werkpakket is uitgebreid met TOP!

Naast mijn werk voor Kruid en Knof, u weet wel mijn huisgemaakte kruidenboter en knoflooksaus, ben ik vanaf vandaag ook inzetbaar als tuinhulp. TOP!

TOP is inzetbaar voor allerlei onderhoudsklusjes in de tuin en rond om huis. Maaien, wieden, vegen. Net zoals u bijvoorbeeld 1 x in de week een hulp in huis heeft, bied ik u tuinhulp aan.

TOP! Voor particulieren en voor bedrijven in Plasmolen en in een kring van circa 10 kilometer daar omheen.

TOP!

TuinOnderhoudPris! 

Bel: 06 55133661

Pris van Bergen

Deel dit bericht!

Reacties

Wilma Lamers
19 maart 2020

Wat een TOP idee Pris! Veel succes!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.