MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Ter Sprake ook via Maasburen

Weet je dat je Ter Sprake, het officiële nieuwsbulletin van de gemeente, ook op Maasburen kunt raadplegen? Je vindt het helemaal rechts onderaan bij de rubriek Publicaties.

Sinds 1 november plaatst de gemeente de gemeenteberichten Ter Sprake niet meer in huis-aan-huisblad de Maasdriehoek.  Vanaf 1 november verschijnt Ter Sprake elke vrijdag in het blad ‘Gemeentenieuws’.  De verspreiding op vrijdag en zaterdag is een verantwoordelijkheid van de krant zelf en niet van de gemeente. Met  bezorgklachten kun je je melden bij het Gemeentenieuws via telefoonnummer  0481- 46 47 70 of via www.gemeentenieuwsonline.nl. 

Heb je genoeg van al dat papier of van afhankelijk zijn van de bezorging?

Het blad ‘Gemeentenieuws’ is ook te raadplegen als e-paper: https://groesbeek.gemeentenieuwsonline.nl/krantenarchief.

En je kunt Ter Sprake ook als digitale nieuwsbrief door de gemeente toegezonden krijgen.  Daarvoor kun je je e-mailadres doorgeven aan het KlantContactCentrum van de gemeente, tel. 024 -6969111. Of per e-mail:

Zo blijf je altijd op de hoogte!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.