MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Te gast bij de raad in het najaar van 2019

De gemeenteraad nodigt u uit bij de raad te gast te zijn. 

Waarom een uitnodiging?

Vrijwel iedere maand nemen wij als gemeenteraad allerlei besluiten die u of uw leefomgeving raken.

Bijvoorbeeld over wonen, werken, wegen, onderwijs, groen, zorg en sport. Namens u werken wij aan een mooi en leefbaar Mook, Molenhoek, Middelaar en Plasmolen. Graag willen wij burgers persoonlijk ontmoeten. 


Hoe ziet het programma er uit?

Om 18.30 uur wordt u door 2 raadsleden op het gemeentehuis ontvangen en vertellen zij u, onder het genot van een broodje, over het werk van de gemeenteraad en over de komende vergadering. U kunt vragen stellen en ook aangeven wat u van de gemeenteraad verwacht. De raadsvergadering begint vervolgens om 19.30 uur. Voordat de vergadering begint wordt u, als u dat wilt, voorgesteld aan de burgemeester, de griffier, de andere raadsleden en de wethouders. Rond 21.30 uur wordt de vergadering even stop gezet om u in de gelegenheid te stellen kort na te praten met de twee ontvangende raadsleden en kunt u desgewenst vertrekken. Tot het einde van de vergadering blijven mag uiteraard ook! 


Wilt u meedoen?

Mocht u interesse hebben, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar . Als u dat wilt, mag u gerust een familielid of bekende meenemen, maar u moet dat dan wel even doorgeven.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.