Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Te gast bij de raad in het najaar van 2019

De gemeenteraad nodigt u uit bij de raad te gast te zijn. 

Waarom een uitnodiging?

Vrijwel iedere maand nemen wij als gemeenteraad allerlei besluiten die u of uw leefomgeving raken.

Bijvoorbeeld over wonen, werken, wegen, onderwijs, groen, zorg en sport. Namens u werken wij aan een mooi en leefbaar Mook, Molenhoek, Middelaar en Plasmolen. Graag willen wij burgers persoonlijk ontmoeten. 


Hoe ziet het programma er uit?

Om 18.30 uur wordt u door 2 raadsleden op het gemeentehuis ontvangen en vertellen zij u, onder het genot van een broodje, over het werk van de gemeenteraad en over de komende vergadering. U kunt vragen stellen en ook aangeven wat u van de gemeenteraad verwacht. De raadsvergadering begint vervolgens om 19.30 uur. Voordat de vergadering begint wordt u, als u dat wilt, voorgesteld aan de burgemeester, de griffier, de andere raadsleden en de wethouders. Rond 21.30 uur wordt de vergadering even stop gezet om u in de gelegenheid te stellen kort na te praten met de twee ontvangende raadsleden en kunt u desgewenst vertrekken. Tot het einde van de vergadering blijven mag uiteraard ook! 


Wilt u meedoen?

Mocht u interesse hebben, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar . Als u dat wilt, mag u gerust een familielid of bekende meenemen, maar u moet dat dan wel even doorgeven.