MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Rommelmarkt Harmonie Erica

In het weekend van zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober houdt Harmonie Erica uit Mook haar jaarlijkse rommelmarkt. 

Naast de gebruikelijke artikelen worden er ook kerstartikelen en kleding aangeboden.

Voor de Harmonie is dit een van de belangrijkste acties die wij door het jaar heen hebben; naast de oud ijzer-, bloemen- en donateursactie.  

Wij organiseren deze acties om zo een financieel gezonde vereniging te blijven en er voor te zorgen dat het instrumentarium van de leden gerepareerd kan worden en/of waar nodig vervangen kan worden; nieuwe uniformen kunnen worden aangeschaft en natuurlijk om onze diverse concerten te kunnen geven.

 

De inwoners van de gemeente kunnen hun bruikbare spullen op zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 13:00 komen afgeven bij het Gemeenschapshuis/’t Môks café aan de Groesbeekseweg in Mook, of zij kunnen hun adres telefonisch doorgeven aan 024-6961505 zodat de leden van de Harmonie de bruikbare spullen bij hen thuis komen ophalen.

 

Zondag 6 oktober zullen de leden vanaf 11:00 klaarstaan om de spullen aan het publiek te verkopen. 

 

De Rommelmarkt zal gehouden worden van 11:00 tot 14:00 in het Gemeenschapshuis / ’t Môks café aan de Groesbeekseweg 3 te Mook. 

De entree bedraagt 2 euro, kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.