Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Overlijden Harry Hendrix

Mijn laatste grote reis is ten einde. Samen met mijn grote liefde Jacqueline was het een avontuurlijke, verdrietige, liefdevolle en ook spannende reis. Onderweg genoten we met Karlijn van de sterretjesmomenten en kreeg ik een overdosis knuffels van mijn allerliefste kleindochter Noortje.

Onze allerliefste Harry, papa en opa is op zondag 12 mei rustig ingeslapen. Wat hadden wij hem graag voor altijd bij ons gehouden. We gaan zijn liefde, creatieve geest, levenslust, grapjes, wijze raad en bevlogenheid erg missen. De afgelopen maanden waren verdrietig en mooi tegelijk. Vaak reisden we samen terug in het verleden. 

 Tegelijkertijd konden we vooruitkijken naar het definitieve afscheid. Een reis vol verdriet, dieprode liefde en nieuwe ontdekkingen. Samen dachten we ook na over het ‘afscheidsfeestje’. Zoals altijd borrelde het ene na het andere idee bij hem op. Hij noemde het zijn laatste project.

 Bedankt voor de lieve kaartjes, prachtige brieven, belangstellende telefoontjes, appjes, bloemen en alle aandacht van de afgelopen periode. Dat heeft Harry en ons heel goed gedaan. 

 Warme groet, 

 Jacqueline Karlijn en Robert, Noortje

Kuilseweg 24 6584 DB Molenhoek