MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep voor de horeca

  • 1 reactie

Beste horeca ondernemers,

Het zijn vast zware tijden voor jullie, nu de cafés en restaurants voorlopig moeten sluiten!  We zijn heel benieuwd hoe het jullie vergaat. En dat geldt vast voor meer mensen in Mook, Middelaar, Plasmolen en Molenhoek. We leven mee.

Maasburen biedt jullie graag een plaats aan om te laten zien hoe jullie er intussen het beste van maken. Verzorg je bijvoorbeeld afhaalmenu’s? Heb je acties of aanbiedingen?  Kunnen mensen via jullie misschien thuismaaltijden doneren voor de voedselbank, of voor kwetsbare ouderen? Of grijp je juist de gelegenheid aan om je zaak op te knappen of om eens even goed uit te rusten en plannen te maken voordat de drukte (hopelijk) weer los barst.

Kortom hoe kom je in deze tijden als horeca ondernemer de dag door? 

Reageer hieronder met jouw verhaal of aanbod of maak zelf een pagina aan op Maasburen voor jouw zaak. Je kunt ook mailen naar als je graag gebeld wilt worden voor een kort telefonisch interviewtje. Dat plaatsen we dan voor je op Maasburen.

Je hebt gegarandeerd een groot bereik in onze gemeente.

 Hoe dan ook, we wensen jullie veel creativiteit en goede moed!!

Deel dit bericht!

Reacties

Petra Zwartjes
22 maart 2020

Net een heerlijke brunch op uit de plunje zak van Esselien van de Plasmolense hof. Veilig afgehaald bij een loket en goed gepland zodat je niet tegelijk komt. Ook fijn voor een picknick alles zit erbij bordje bestek en glazen. Heerlijk genieten in deze moeilijke tijd!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.