MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe wijkagent erbij voor Gemeente

Gemeente Mook en Middelaar heeft er een nieuwe wijkagent bij gekregen. Wijkagent Richard Roggeveen houdt sinds 1 juni toezicht in onze gemeente en werkt eraan om deze veilig en leefbaar te houden. 

Richard vertelt: " Ik heb er veel zin in om te beginnen. Als wijkagent ben ik in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor de inwoners, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie. Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijk gerelateerde vragen bij mij terecht.  

Ik voer mijn werkzaamheden uit vanaf het bureau te Gennep en werk daarnaast vanuit de Gemeente Mook en Middelaar zelf. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Als ik niet aanwezig ben, kunt u  een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen met 112. Natuurlijk blijft het wekelijkse spreekuur op donderdag bestaan. Collega wijkagent Martien Stoffels en ik staan samen klaar voor de inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.” 

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. 

Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent. 

Kijk op www.politie.nl 

Op www.politie.nl, onder het kopje Mijn buurt, vindt u alle informatie over uw wijk en de wijkagenten die in uw wijk actief zijn.Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.