Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Hanneke van Stokkom
11 mei 2019

Nieuwe varianten ontwikkeling voormalig hotel Plasmolen

Vanmiddag was ik op de bijeenkomst "Presentatie plan Molenplas" (voormalig hotel Plasmolen). Na de bijeenkomst van 13 februari 2019 waarop de eerste schetsen van een nieuw ontwerp werden gepresenteerd, heeft de bewonersgroep een aantal alternatieven ontwikkeld. De opties die werden gepresenteerd op 13 februari bleken om verschillende redenen, waaronder juridische, niet haalbaar. 

Vandaar dat vandaag vier nieuwe ontwerpen zijn voorgelegd aan inwoners. De eerste feedback is vandaag opgehaald, maar om alle betrokken inwoners de kans te geven om hier hun mening over te geven, wordt dinsdagavond 21 mei een nieuwe inwonersavond georganiseerd. Details hierover volgen nog. 

Via deze link is de hele presentatie met de verschillende varianten te bekijken. De voorkeur van de bewonersgroep gaat vooralsnog uit naar optie C. Welke variant het uiteindelijk wordt, hangt af van de mening van de inwoners.