Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

MaasBuren in de lift!

Leuk nieuws! MaasBuren trok in een jaar tijd al meer dan 14.000(!) unieke bezoekers! Dat is bijna een verdubbeling t.o.v. vorig jaar

Uniek bezoek

Regelmatig krijgen we de vraag wat dat nu inhoudt, unieke bezoekers. Een unieke bezoeker is iemand die één of meerdere keren MaasBuren bezoekt. 

Het is dus niet zo dat je iedere keer wanneer je MaasBuren bezoekt, geteld wordt als een nieuwe bezoeker. Bezoek je MaasBuren vaker dan tel je maar als één unieke bezoeker. Het exacte aantal wordt bijgehouden door Google die hiervoor cookies plaatst. Er wordt gekeken naar het IP adres van een gebruiker. Cookies kun je echter ook weggooien. Als je dat hebt gedaan en daarna MaasBuren weer bezoekt, wordt je wel gezien als een nieuwe unieke bezoeker. Ook als je met verschillende apparaten, dus bijvoorbeeld vanuit je telefoon én vanuit je computer, MaasBuren bezoekt wordt dat gezien als twee unieke bezoekers.

Sommige bezoekers werken vanuit hetzelfde IP adres. Bijvoorbeeld bedrijven, scholen, maar ook huishoudens gebruiken vaak maar één IP adres. Dit betekent dat er regelmatig meer bezoekers zijn dan die geteld worden.

Steeds meer verenigingen, bedrijven en organisaties

Er zijn steeds meer mensen die zelf berichten plaatsen, of het nu gaat om nieuwtjes of aankondigingen; inwoners weten MaasBuren te vinden! Ook geven steeds meer inwoners aan hun wekelijkse buurtmail te willen ontvangen. De weekmail gaat nu naar meer dan 615 huishoudens, organisaties en verenigingen. We zijn er trots op!

Met 14.000 unieke bezoekers, betekent het in ieder geval dat een heel groot deel van de dorpsbewoners ons al goed weet te vinden. 

Ben jij één van die bezoekers en wil je zelf ook de buurtmail met de dorpsagenda ontvangen of zelf een bericht plaatsen, schrijf je dan meteen in!Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.