Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders Maasburen
4 november 2018

Levendige informatiemiddag voor senioren

Op het lichte binnenplein van de Maasstaete was het vrijdagmiddag 2 november een komen en gaan van ouderen. Ruim 10 organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn stonden er aan tafeltjes in een grote kring.  Via een folder of met een praatje maakten bezoekers kennis met de hulp die er in onze gemeente is als je  zo lang  mogelijk zelfstandig woont. Dat gaat van maaltijden aan huis, tot dagactiviteiten, tot bewegen voor ouderen. Ook voor mantelzorgers was er veel aandacht. 

De buurtverbinders van Maasburen lieten bezoekers kennismaken met de mogelijkheden van ons digitale dorpsplein. Velen waren verrast over wat er allemaal online te vinden is. Al moet de computer thuis daar soms eerst wel voor worden afgestoft ;).

Tip voor de organisatoren van een volgende editie. Niet alle bezoekers wisten de ingang van Maasstaete  op de hoek van De Hove en de Driesbergstraat gemakkelijk te vinden.