MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Kermis Middelaar

Kermis Middelaar 2019 van zaterdag 14 t/m maandag 16 september

Ook dit jaar is er uiteraard weer kermis in Middelaar. Het “Gilde St. Sebastianus “ heeft zich samen met het beheer van “de Koppel” ingespannen om een gezellig kermisweekend te organiseren. De festiviteiten vinden plaats in en rond “ de Koppel”

We beginnen zaterdagavond om 20.00 uur met de vorig jaar enthousiast ontvangen “Dorpsquiz”. Er hebben zich al veel teams ingeschreven maar er is nog plaats! Als je nog met een team mee wilt doen dan kan dat door in te schrijven in “de Koppel” Natuurlijk ben je ook welkom als je niet mee wilt doen, maar nieuwsgierig bent, of wilt genieten van de gezelligheid en je favoriete team wilt aanmoedigen.

Op zondag  om 11.30 uur wordt de kermis geopend door “Muziekvereniging Middelaar” met een gast optreden van fanfare “ H. Agatha”.

Zondagmiddag vanaf 14.00 tot 18.00 uur is de kinderkermis geopend met diverse attracties , snoepkraam en een heerlijk frietje van “Ruudje”. Voor deelname aan de attracties voor de kinderen kun je bij de entree een bandje kopen. Voor kinderen tot 4 jaar € 5,00 en vanaf 4 jaar € 12,50. Hiermee kunnen zij de hele middag in alle attracties. Voor iedereen is er een groot terras om heerlijk buiten te vertoeven en te genieten van een drankje en van de kinderen op de Kermis.

Op maandag is er vanaf  15.00 een matinee. Gezellig samen in “de Koppel” een glaasje drinken en lekker bijkletsen  met familie, vrienden en bekenden .

De muziek op deze dagen wordt verzorgd door onze eigen Stefan met zijn disco. Wat we niet in de hand hebben is het weer maar wat betreft de rest hebben we er alles aan gedaan om er weer een echte  “Middelaarse  kermis “ van te maken.

Organisatie Gilde Middelaarse Kermis.

Op dinsdag 17 september sluiten we de kermis af met een ouderwets gezellige middag van 13.30 tot 17.30. Dan kunt u een dansje wagen op de live dansmuziek en genieten van een drankje en een hapje. Entree is €5,- drankjes zijn voor eigen rekening. Hiermee wordt tevens het najaarsseizoen van de Dörpskamer geopend.
Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.