Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Kamermuziekconcerten in de kerk van Mook seizoen 2019-2020

Voor het komend seizoen, dat begint op 29 september a.s., heeft de Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar, zes mooie concerten geprogrammeerd. Evenals eerdere seizoenen treedt een keur van nationale en internationale topmusici op. `Ze zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit Portugal, Rusland, België, Polen, Turkije, Venezuela, Oostenrijk en Spanje. Er is een grote variatie in instrumentatie. Ze spelen op piano, klarinet, saxofoon, viool, violoncello, gitaar, blokfluit, panfluit, altviool, accordeon, percussie. Uiteraard niet alles tegelijk. De concerten zijn verspreid over het seizoen. Op 29 september treedt het Rodion Trio op; op 27 oktober MAAT Saxophone Quartet, op 24 november het Chekhov Trio, op 2 februari 2020 Erlendis Quartet, op 29 maart 2020 Black Pencil, en tot slot op 3 mei 2020 het Rusquartet, een kwartet van wereldklasse dat afgelopen seizoen ook al in Mook was. Voordat ze op 3 mei in Mook spelen, hebben ze ’s middags een concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Alle concerten beginnen om 20:00 uur in de kerk van Mook.

Over alle concerten is informatie te vinden op www.kamermuziekmookenmiddelaar.nl

Voor alle concerten tezamen is een voordelige zesconcertenkaart online te koop (6 halen 5 betalen, en overdraagbaar). Klik hier

Advies 1: zet de data in de agenda; advies 2: koop snel de zesconcertenkaart.

Omdat de Rabo-Clubkascampagne tot groot genoegen van de stichting € 1058,67 heeft opgebracht - we hebben 135 stemmen gekregen - , wordt er op een nader te bepalen zondagmiddag een extra, gratis concert georganiseerd. Wie optreden is nog een verrassing. Een ding is zeker: ook dat wordt een mooi concert.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.