MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Fittest senioren 20 november WoZoCo

 

 

 

Fit-test en beweegprogramma 65+

Gezond ouder worden

Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd, zodat mensen in staat blijven om zelfstandig te kunnen leven. Een actieve leefstijl, waarin beweging een grote rol speelt, is een goede manier om gezondheid te stimuleren en te bewaken.

 

Voor de inwoners van 65 jaar en ouder organiseert MOVE  jaarlijks een fittest met aansluitend een beweegprogramma. In de afgelopen jaren hebben ruim veel inwoners uit de kernen deelgenomen aan de fittest. Velen besloten om daarna aan het beweegprogramma mee te doen.

 

Programma woensdag 20 november 12.00-16.30 uur tijdens het halen van de griepspuit.

Van alle inwoners die willen wordt de huidige conditie gemeten door deskundige en vrijwilligers . Denk daarbij aan het meten van bloeddruk, lenigheid en kracht Na afloop krijgen de deelnemers professioneel advies over de uitslag van de test. Tevens ontvangen zij informatie over het lokale sport- en beweegaanbod en kunnen zij zich inschrijven voor het beweegprogramma. 

 

Deelnemers werken gericht aan hun eigen doel, bijvoorbeeld om grotere afstanden te kunnen wandelen, beter trap te lopen of om algemene fitheid te verbeteren.

 

Woensdag 29 november van 12.00-16.30 uur in de WOZOCO

Vragen?

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marian Schijf 06 13260571 of mail:

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.