Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Concert MOSA TRIO in de kerk van Mook 14 april

Op zondag 14 april treedt in de kerk van Mook het MOSA TRIO op, bestaande uit Alexandra Van Beveren(viool), Paul Stavridis(violoncello) en Bram de Vree(piano).

Sinds zijn oprichting in 2010 heeft het Mosa Trio in veel grote zalen in Nederland en België gespeeld, waaronder het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven, Theater aan het Vrijthof (Maastricht), BOZAR (Brussel) en de Academiezaal (Sint-Truiden). Ook is het te gast geweest op verschillende festivals zoals het Grachtenfestival (Amsterdam), Festival Classique (Den Haag), het Orlando Festival (Kerkrade) en het Klarafestival (Brussel). Naast de vele optredens in zijn thuismarkt heeft het Mosa Trio internationaal concerten gegeven in o.a. het Opera Museum Verona (Italië), de Sichuan Conservatory of Music (China) en op het Festival de Musique d’Illzach (Frankrijk). Het Mosa Trio heeft tientallen live radio- en tv-uitzendingen op zijn naam staan. Het heeft diverse prijzen gewonnen.

Dit geweldige trio kunt u dus op zondag 14 aprilbeluisteren en zien in de kerk H. Antonius Abt te Mook.

Het programma bestaat uit: 

W.A. Mozart – Pianotrio in Bes, KV502; J. Brahms – Pianotrio in c, Op. 101; M. Ravel – Pianotrio in a.

Het concert begint om 20:00 uur. Kaartjes zijn voor €17 verkrijgbaar op onze site: kamermuziekmookenmiddelaar.nl. In de kerk voorafgaand aan het concert kosten ze €18. Voor jongeren onder de 18 jaar is het slechts €9. De prijs is inclusief een consumptie in de pauze.