Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders Maasburen
11 maart 2019

Collectieve inkoopactie isolatie loopt tot 15 maart

Collectieve inkoopactie isolatie van Energiecafé Molenhoek loopt nog tot 15 maart 2019

Zonnepanelen, Plaatsing, Groene Energie, Ecologisch Na een succesvolle collectieve inkoopactie van zonnepanelen is het Energiecafé Molenhoek gestart met een collectieve inkoopactie van isolatie voor gevel, dak en vloer. Alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar kunnen hieraan deelnemen! De actie loopt nog tot 15 maart 2019.

Een logische eerste stap

Het isoleren van uw woning is een logische eerste stap om energie te besparen. Het zorgt voor een verlaging van de CO2-uitstoot, verhoogt het comfort en het levert geld op. Het Energiecafé Molenhoek helpt bewoners hiermee.

Collectieve inkoopactie isolatie

Het Energiecafé heeft een leverancier geselecteerd. Daarbij zijn afspraken gemaakt over aanpak, kwaliteit en dienstverlening. Ook zijn er speciale projectprijzen bedongen. Indien gewenst controleert het Energiecafé Molenhoek de offerte op de afspraken die met de geselecteerde leverancier zijn gemaakt.

Gemeente als partner

De gemeente is als partner betrokken bij het Energiecafé Molenhoek en wil graag samen met inwoners werken aan de verduurzaming van woningen.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de collectieve inkoopactie isolatie is te vinden op de website energiecafemolenhoek.nl/isolatie. Hier vindt u ook hoe u zich gratis kan aanmelden om een vrijblijvende offerte te ontvangen.