MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Boerenbruidspaar 2020

Stefan van André en Erna uut de Kaoterbos én Lieke uut het Diepenkikkersriek van vroag Frans op de koffie en Lily van aover de riviere

zijn zeer verrast en vereerd dat zij uitgekozen zijn als 23e Boerenbruidspaar.

Even voorstellen: Boerenbruid Lieke is geboren in Milsbeek en heeft tot juli 2018 in Milsbeek gewoond. Ze is al vele jaren samen met Cors en wonen sinds een jaar op hun nieuw verbouwde stekkie op de Pastoorsdijk. Ze is alweer een tijdje werkzaam bij d'n Bekker in Gennep en dat doet ze met veel plezier en enthousiasme. Buiten het verkopen van brood en lekkernijen om houdt ze zich graag bezig met haar hobby's. Het voorjaar staat in het teken van het kweken en verkopen van haar eigen planten, verder vindt ze het gezellig om samen met vrienden activiteiten te ondernemen. Maar vooral op vakantie gaan doet ze graag. Of het nu wintersport is of een zon- of doevakantie, ze kunnen nooit lang genoeg zijn. 

Boerenbruidegom Stefan is geboren op de Kaoterbos en heeft hier tot 2014 met veel plezier gewoond waarna hij op zichzelf is gaan wonen in Milsbeek. Als klein mannetje was hij al helemaal gek van machines in het grondverzet en heeft hier uiteindelijk zijn beroep van gemaakt. Doordeweeks is Stefan te vinden bij de ploegmakers groep uit de Rips. Hier werkt hij met veel plezier op een mobiel kraan . 's Avonds is hij druk met zijn studie voor uitvoerder GWW. En natuurlijk kennen wij Stefan van het muziek draaien, zijn grote hobby! Dit doet hij al sinds zijn 15e en heeft het er erg druk mee. 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.