Over Susan

Buurt pluspunten

Mijn buurt is gezellig, helpt elkaar, denkt constructief mee, geeft elkaar de ruimte en is bezig met duurzaamheid????

Werk

Ik werk bij een adviesbureau als consulent Jeugd en als beleidsadviseur. Ik werk op dit moment aan een opdracht in een wijkteam. Zo ervaar ik elke keer tegen welke problemen mensen en kinderen aanlopen en probeer ik ze daarin te ondersteunen door de juiste zorg in te zetten. Ik schrijf mee aan een handboek over de identiteit en de processen binnen het wijkteam. Het kan minder bureaucratisch en efficienter.

Vrije tijd

Vrije tijd? Naast mijn werk ben ik actief als fractievoorzitter/raadslid. Ik Ben moeder. Wandelen, goede gesprekken voeren, mindful run, lekker (uit)eten, film en tijd doorbrengen met mijn gezin/familie vind ik leuk. Genieten van onze mooie gemeente die vol zelfvertrouwen midden in de samenleving staat.

Meer informatie

Groener, duurzamer en menselijker! De documentaire Alicia laat zien waarom ik in de politiek zit: Nog steeds lukt het ons niet om eerlijk te delen, iedereen een fijn thuis te geven en armoede te voorkomen. Klagen is makkelijk maar we moeten samen voor oplossingen zorgen. Daarom ben ik de politiek in gestapt. Politiek, beleid, organisaties en inwoners moeten elkaar leren kennen, begrijpen en samen oplossingen zoeken die helpen. Naast mijn raadswerk ben ik werkzaam in de sociale sector. Ik vind dat de raad zo veel mogelijk een afspiegeling moet zijn van de samenleving om zo ieders geluid te laten horen. Niet alleen mannen en niet alleen mensen die met pensioen zijn gegaan horen daarin. Al is het geluid van ouderen (en mannen) zeker belangrijk. Als ik mensen spreek die actief willen worden in de politiek dan hoor ik nog te vaak van mannen: Laat ik het eens proberen, en van vrouwen hoor ik dan: Dat kan ik niet. Het zou mooi zijn als dat over een paar jaar veranderd zou zijn. Vrouw en man zijn even geschikt. Sinds 2014 ben ik fractievoorzitter en raadslid. We bereiken stapje voor stapje mooie dingen maar ik wil meer. Als lijsttrekker wil ik bouwen aan een betrokken samenleving waarin iedereen erop vooruitgaat. Te veel mensen krijgen op dit moment niet de waardering die ze verdienen. De onzekerheid waar veel mensen nu in leven, wil ik daarom hard aanpakken. Het kan wel: voor iedereen een fijne woning, betaalbare zorg, een goed inkomen en een schone leefomgeving.

Groepen

Berichten
Bekijk alle berichten