Maasburen.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers gezocht!

2 september 2019


Beste buurtbewoners,

Mijn naam is Bianca Zwaans, medewerkster van Strandpaviljoen Dushi 2.0.

Sinds 01-04-2018 zijn de eigenaren en ik de uitdaging aangegaan bij dit prachtige strandpaviljoen. We zijn constant in de weer met het bedenken van leuke evenementen. En zo is er een leuk idee geboren, waar wij u graag bij zouden willen betrekken.

Op 26-10-2019 gaan wij een spooktocht organiseren in het thema Halloween, welke om de Mookerplas georganiseerd word.

Er zullen spannende obstakels en verklede vrijwilligers langs de route komen te staan, die onze gasten de stuipen op het lijf zullen jagen (uiteraard zonder lichamelijke contacten). 

Toestemming van Leisurelands is binnen!

Nu zoeken wij nog enthousiaste en creatieve vrijwilligers die ons willen helpen bij het uitzetten van deze angstaanjagende beleving.

Wij zoeken vrijwilligers die willen/kunnen schminken, creatieve vrijwilligers die spannende obstakels kunnen creëren voor langs de route en vrijwilligers die verkleed langs de route onze gasten de stuipen op het lijf willen jagen.

Lijkt dit echt iets voor u?! Dan kunt u zich telefonisch of per e-mail bij ons aanmelden.

024-6756822 / 

Graag verneem ik van u of u openstaat voor een leuke samenwerking om zo een super spannende spooktocht met z'n alle te organiseren!

Wilt u niet meedoen als vrijwilliger maar heeft u wel leuke ideeën? Ook die zijn van harte welkom! Wij horen graag van u!

Alvast bedankt!

Namens Marc Meerman en Richard Simons,

Met vriendelijke groet,

Bianca Zwaans

Strandpaviljoen Dushi 2.0

6586 AZ Plasmolen


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.