MaasBuren.nl

Inloggen of inschrijven

Een dag induiken in "The Work" van Byron Katie

19 augustus 2019

  • Aangeboden
  • Verlopen

Beste Mensen van Mook en Middelaar en rondom!

Heb je ook af en toe nare gedachten of gevoelens? En weet je je geen raad ermee? 

Het is wat gek, maar simpelweg 4 vragen kunnen je een gigantische hulp zijn bij het onderzoeken van pijnlijke gedachten/overtuigingen. "The Work" is een methode, die je in een soort meditatie brengt. Je wacht tot dat de antwoorden op de vragen van zelf in je naar boven komen. Heb geduld en vertrouw het proces van "The Work".

In één dag wil ik jou in het prachtige bos op de Bisselt in een bijzondere sfeer brengen om in te duiken in een andere soort omgang met stressvolle gedachten en gevoelens. Normaal gesproken wil je van nare gevoelens vluchten. Je zoekt naar oplossingen en wordt (hyper)actief! En wat is jouw ervaring ermee? Mijn ervaring is, dat ik er nog meer stress van krijg. 

Wat, als je het eens helemaal anders doet? Op 22 september geven we onze aandacht eens bewust en 100% aan momenten, die voor ons pijnlijk zijn! En dan gaan we ermee aan de slag. De schreeuwende kinderen (onze pijnlijke gedachten) krijgen op 22 september aandacht.

Kom en ervaar "The Work", want "The Work" hoef ik niet uit te leggen. Je moet hem ervaren!

"The Work" is een geleide meditatie. Vertrouw de methode en ze zal je direct naar jouw eigen wijsheid leiden, die (eigenlijk) op elk moment in jou beschikbaar is. 

Wees van harte welkom! Meer info op www.verenaconzett.nl

Verena


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.