Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Prikbordadvertentie:

voorzitter bestuur Stichting Jacques van Mourik

Lee Tonnaer
20 december 2018

Telefoonnummer

06-33861855

Gezocht

De stichting Jacques van Mourik, al 25 jaar actief, beheert het erfgoed van de Plasmolense Kolonie uit het begin van de vorige eeuw. Zij exposeert, doet onderzoek naar achtergronden van schilderijen en kunstenaars die in deze kolonie actief waren, en probeert ook om in samenhang met dit verleden het werk van hedendaagse Plasmolense en Mookse kunstenaars te exposeren. De stichting bestaat uit een twaalftal vrijwilligers waaronder het bestuur, een kundige groep mensen die, in verscheidene werkgroepen verenigd, enthousiast meewerken om dit historisch erfgoed in goede staat te houden en te bewaren voor de gemeenschap. De stichting maakt o.a. gebruik van expositie- en opslagruimte in het gemeentehuis van Mook. 

Daar de huidige voorzitter van het bestuur per 1 januari 2019 aftreedt is er behoefte aan een opvolger M/V. Wij vragen betrokkenheid bij het erfgoed van de Stichting, maar zeker ook bij de vrijwilligers die dit werk al jarenlang en met groot enthousiasme doen.

U kunt de Stichting bereiken door bericht in te spreken op 0624745806 of een mail te sturen naar info@stichtingjacquesvanmourik.nl. Een van de bestuursleden zal dan contact met u opnemen.

(foto: bestuur vlnr Lee Tonnaer, Masja Nannings, Mia Broekmans, Guus de Rooy. Jantje Hofsteenge ontbreekt)

Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt ยป