Sponsors


Het Midzomernachtfestival is een nieuw initiatief met een kleine organisatie. We vinden het belangrijk dat het festival gratis toegankelijk is voor alle inwoners van onze gemeente en omgeving. De deelnemende muziekgezelschappen treden op zonder vergoeding. De exposanten van de markt betalen een kleine bijdrage. Materialen lenen we zo veel mogelijk van ons lokale netwerk. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk.

Toch is extra financiering of ondersteuning in natura nodig om dit allemaal te kunnen organiseren. Veel dank daarom aan onderstaande bedrijven en organisaties, die dit jaar het festival financieel mede mogelijk maken!

Wilt u ook dit fantastische feest steunen door middel van een donatie? Bekijk onze sponsorflyer voor de mogelijkheden of mail ons.

Alvast hartelijk dank!


Fondsen en Sponsors 2024

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar

Fête de la Musique Ermelo