Môks Café podium


Môks Café podium


Crescendo Leerlingenorkest

Salonorkest Symfonia
Dirigent: Jelle Hoksbergen

Salonorkest Symphonia is een orkest opgericht in 1972 voor amateur- musici die voor hun plezier met muziek bezig willen zijn en salonmuziek een warm hart toedragen.

We hebben een uitgebreid repertoire dat bestaat uit licht klassieke, populaire  muziek, zoals melodieën uit opera's en operettes, bekende walsen, marsen, tango's, evergreens en meezingers.

De enthousiaste muzikanten komen uit Nijmegen en omgeving. Het 19 koppige orkest is verdeeld over de volgende instrumenten: viool, cello, dwarsfluit, klarinet, hobo, fagot, hoorn, accordeon en piano.

Muziekvereniging Middelaar

Dirigent: Marco van Teeffelen

De fanfare is in 1919 ontstaan uit de Liederentafel “Orpheus”. De muziekvereniging bestaat op dit moment uit 35 enthousiaste muzikanten.

Bij dorpsactiviteiten, zoals jubilea, het inhalen van Prins Carnaval, het sinterklaasfeest en de jaarlijkse kermis is de muziekvereniging actief. Daarnaast geven wij een of meer keer per jaar een concert, soms ook samen met een zustervereniging.Amusementsorkest Malden
Dirigent: Willy Janssen

Amusementsorkest Malden is sinds 2014 de nieuwe naam van de vroegere hofkapel 'De Hoemannen'. Deze kapel werd in 1970 opgericht vanuit de Maldense harmonie 'Luctor et Emergo'. Het Amusementsorkest Malden telt zo'n kleine 20 leden.

Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit herkenbare, goed in het gehoor liggende blaasmuziek zoals: swingnummers, foxtrots, walsen, tango’s, egerländer, marsmuziek, ragtime, volksmuziek, etc.Orkest Divers

Seniorenorkest Divers is onderdeel van Muziekvereniging Middelaar. De leden van het orkest komen uit Middelaar en de wijde omgeving en zijn allemaal vitale 50+’ers. Zoals de naam al zegt heeft het orkest een gevarieerd repertoire. De muziek gaat van feestmuziek en dansmuziek naar swing en Kerst. Het orkest bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn het Muziekcafé op zondagmiddag met verschillende gastoptredens en het optreden bij de Middelaarse lichtjesoptocht. Verder treedt het orkest op bij allerlei gelegenheden, onder meer in verzorgings- of verpleeghuizen.


Ochaarm

Het koor wordt begeleid door dirigente Mariëlle Poelen en toetsenist Hemmie Hermsen.

Het kleurrijke koor Ochaarm uit Groesbeek telt 96 actieve leden. Tijdens een optreden zingen we met plusminus 65 a 70 leden.
Het repertoire van Ochaarm bestaat uit Nederlands en Duitstalige muziek. Uiteraard zingen wij ook Groesbeekse liedjes.
Ochaarm: Een feest om naar te kijken!


De Heituters

Angelica, Alan, Leticia Jazz Trio

Deze drie Oekraïense jongeren wonen tijdelijk in Heijen.
Zij vormen een trio met zang, gitaar en drum met het volgende repertoire: lichtere jazz, jazz-rock en rock nummers. Ze spelen zowel covers van bekende nummers als eigen composities.